harciogu Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 dar pana la urma l-ai rezolvat, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 a rezolvat-o! acum are suzuki gs! uita-te in profil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 da sergiu... shtiu.... io am planeta aceea 5... shi da... am vazut shi GS cand ne-am dus sa facem RCA-urile la udrishte... eram curios pt ca nu a fost prezentata "metoda" de rezolvare... oricum am sa-l intreb [personal] maine:peace: numai de bine, m [cred nu mai era nevoie de postu' ala dar m-a mancat pe mine... ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 @ harciogu: care post? in fine, ti-ai reglat ambreiaju'? p.s. tristu' de taximetristu' e frate-miu si stie ce spune cu bormasina si cu flexu' ca asa a desfacut el la iju' lui niste suruburi imposibile! si isi mai si spune ceasornicar de ij! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 da... ambreiajul l-a reglat astazi aleko [inca o data multzam domnu aleko ] cand am fost sa facem itp si identificare la raru din voluntari. cam ciudatzel om inginer' dinicu asta... ma rog... m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Ambreiajul mi-a luat max 5 minute. Am desfacut piulita am strans cam o tura completa surubul si gata ambreiajul. A fost se pare un topic inutil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate