ThunderByte Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Cumpar senzor de aprindere pentru Honda Cb 500, care are PM si vorbim, desi nu cred sper sa aiba careva sau sa imi dea o idee de unde pot lua mai ieftin ca la reprezentanta e 5 milioane cam asa arata chestia ... ma gandesc ca se potrivesc si de la alte modele de honde, care stie ceva NEED HELP !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octavian4other Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Cumpar senzor de aprindere pentru Honda Cb 500, care are PM si vorbim, desi nu cred sper sa aiba careva sau sa imi dea o idee de unde pot lua mai ieftin ca la reprezentanta e 5 milioane cam asa arata chestia ... ma gandesc ca se potrivesc si de la alte modele de honde, care stie ceva NEED HELP !!! IA LEGATURA CU SERVICE-UL ,,BARDAKMOTOR'' , PRIMUL HELP www.bardakmotor.com niste baieti de baieti ca meserie , si piese si tot , intra pe site si contacteaza-i , BAFTA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 14, 2008 Autor Share Postat Martie 14, 2008 IA LEGATURA CU SERVICE-UL ,,BARDAKMOTOR'' , PRIMUL HELP www.bardakmotor.com niste baieti de baieti ca meserie , si piese si tot , intra pe site si contacteaza-i , BAFTA !!! am intrat la ei dar nu gasesc nici un mail de yahoo, sa vb cu oamenii pe mess si la telefon suna ocupat pe ambele numere de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate