adyhonda Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 salut! am mai postat in legatura cu cbr meu, am incercat ce mi-ai zis 4pistons , treaba cu carburatoarele(multumesc de sfaturi) dar din pacate nu am rezolvat nimic. Mai precis scoate fum albastru si lucra in 2-3 pistoane si daka o las la relantiu moare motoru intr-un min (pe scurt nu are vlaga delok motoru) la carburatoare am gasit ceva dubios zik eu la jigloarele de sarcina (asa mi-a zis meseriasu) sunt de alt tip , mai exact de de cbr 900 adika ceva mai mari CE ESTE CURIOS CA PRIMII 150 KM MOTORUL SA COMPORTAT EXCEPTIONAL CA APOI SA DAU DE BELEA nush ce are si as aprecia daka ma puteti sfatui ce sa mai fak (am achizitionat un alt motor identic si maine vine cineva sa-l monteze dar nush daka motorul achizitionat este ok , nu am putut verifica compresie ca nu are electromotor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 salut! am mai postat in legatura cu cbr meu, am incercat ce mi-ai zis 4pistons , treaba cu carburatoarele(multumesc de sfaturi) dar din pacate nu am rezolvat nimic. Mai precis scoate fum albastru si lucra in 2-3 pistoane si daka o las la relantiu moare motoru intr-un min (pe scurt nu are vlaga delok motoru) la carburatoare am gasit ceva dubios zik eu la jigloarele de sarcina (asa mi-a zis meseriasu) sunt de alt tip , mai exact de de cbr 900 adika ceva mai mari CE ESTE CURIOS CA PRIMII 150 KM MOTORUL SA COMPORTAT EXCEPTIONAL CA APOI SA DAU DE BELEA nush ce are si as aprecia daka ma puteti sfatui ce sa mai fak (am achizitionat un alt motor identic si maine vine cineva sa-l monteze dar nush daka motorul achizitionat este ok , nu am putut verifica compresie ca nu are electromotor) Compresia se poate lua si cu motorul inpins treapta 1/2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate