ZuZu26 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Are careva Derbi GPR 125 Racing pe forum?Cum merge?Merita banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Are careva Derbi GPR 125 Racing pe forum?Cum merge?Merita banii? Derbi a fost cumparat de Piaggio! Are motor Piaggio Hi-per 2 ... sau ceva de genu! La fiabilitate am inteles ca sta bine! Acum daca tragi de el la maxim o sa se duca, ca orice motor! Designu e bestial! Furca inversata Showa Are 20 cp daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 Motor in 2 timpi?:OAm crezut k in 4;))..si referitor la cai;)) are exact 15....semnalele in oglinzi sunt bestiale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Biggy_Cbr125 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 Dupa cum stiu eu,are 124,74cmc in 2 timpi,6 viteze. ps:viteza maxima 134km/h. p.s1:o sa pun niste poze a unui baiat de la mine din oras --- Mesaj completat în 16 Mar 2008 13:42 ------------- mie imi place carena de fata nu imi place ca e in 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 wow!Frumoasa foc!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 eu unu sincer nu o vad asa reusita la design!parca ar fii inceput o treaba dar nu au terminato(prerea mea)!cine stie le-o fii murit designer-ul!si mie imi plac semnalele in oglinzi!mai e cineva de aici care poate spune cum se comporta ce ,,bube"apar blah blah blah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 eu unu sincer nu o vad asa reusita la design!parca ar fii inceput o treaba dar nu au terminato(prerea mea)!cine stie le-o fii murit designer-ul!si mie imi plac semnalele in oglinzi!mai e cineva de aici care poate spune cum se comporta ce ,,bube"apar blah blah blah! Frate cand a aparut gpr`ul era intr-un mare fel fata de celelalte modele de 125.Are 15cp limitata si 29cp delimitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 a fost doar o parere nu o lua ca atare!fiecare cu cei place!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 Se pare ca nu e nimeni pe forum care sa aiba Derbi GPR 125 si sa ne lamureasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 in numarul 65 al revistei motolife din martie anu asta, ai un articol despre derbi....ideea e ca e vorbit de bine, ei spun ca este a fel de bun calitativ ca si aprilia rs....acuma ramane sa citesti si sa te decizi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 parca avea rotax 122...sau ma insel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate