floricel Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 (editat) Am postat si pe "Intalniri..." Pana acum ne-am strans vreo 6. Perioada este 13-15mai aprox. 500Km cu plecare din Buc. Prognoza meteo este favorabila pt. perioada respectiva. Editat Mai 9, 2005 de floricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 poate sa si ploo...de data asta vin pregatit cu cauciuc cross pe fatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Postati shi voi mai multe amanunte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Mai 12, 2005 Autor Share Postat Mai 12, 2005 Plecare vineri ora 14.00 pt. cei care pot. Traseu pe drumuri secundare (aprox. 180km).Cei care nu pot pleca de la servici, ii asteptam seara sau a doua zi dimineata. Cazare la Cheia la pensiuni. Preturi intre 300.000 - 500.000, functie de conditiile pe care le doresti. Seara chef. Sambata - traseu in munte, functie de conditiile locale: pe drumuri foresteriere sau pe carari. Traseul initial pe care l-am stabilit are 130 - 150 km. Vedem ce se poate face din acest traseu. Bineinteles, la sosire chef. Duminica dimineata mai facem o tura de sanatate, iar mancam si apoi plecam la Buc. pe alt traseu, mai usurel, astfel incat sa ajungem pe lumina. Alti 190km. Sintem insotiti de 1-2 masini de asistenta cu tot ce ne trebuie pt. eventuale interventii in traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 am mai pus poze aici /index.php?showtopic=19707 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liv Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Salut Boyz, 1. Floricel, ai reusit sa arzi CD-urile? 2. Cand mai planuim o iesire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 eu ies duminica - sambata am o nunta. ti-am dat si mail nu stiu inca pe unde. cred ca incerc sa ajung la mine la tara (sat valea mare, comuna candesti, dambovitza) numai off-road si apoi, in functie de ora la care ajung stabilesc ruta de intoarcere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Mai 25, 2005 Autor Share Postat Mai 25, 2005 am burnuit cateva; ne vedem la piatra cracanata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate