boieru' Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 http://good-times.webshots.com/album/562766462IuvzQo M-am hotarat sa urmez exemplul lui Adi Torpan si sa nu mai aglomerez forumul cu poze. Oricum, cine e interesat sa vada, poate sa mai dea un click - doua in plus... Comentarii nu mai pun pentru ca mi s-a spus ca sunt plictisitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Frumoase poze, minunate zone ai si tu pe acolo. Cand vrei sa vii si in zona Calimanilor sa-ti arat si zonele de aici? Lasa ca facem cumva sa dam niste ture numai sa ne lase si vremea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Martie 19, 2008 Autor Share Postat Martie 19, 2008 Cum o sa am putzin timp liber si o sa ma lase vremea, te vizitez. Am observat ca sunt din ce in ca mai multzi doritori de iesiri de genul asta, asa ca poate facem o gaska mai mare. Ne auzim la un telefon cand revin pe uscat. --- Mesaj completat în 19 Mar 2008 22:58 -------------Pentru curioshi, am cateva date: - Manastirea Crasna - 45.2952 grade N; 25.9264 grade E - Puctul maxim unde am putut sa ajungem in sigurantza, datorita ghetzii : 45.3346 grade N; 25.8705 grade E. Cum se mai indreapta vremea o sa pun si poze cu Nebunii, dar de data asta as vrea sa fie din varful lor. --- Mesaj completat în 23 Mar 2008 04:32 -------------Cateva poze ce nu sunt pe albumul web. M-am gandit ca poate nu strica sa vedetzi "varianta Demo" --- Mesaj completat în 23 Mar 2008 04:35 -------------vad ca nu s-au atasat pozele... merge ca draku netul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate