dumistef Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 merg si eu cu 30 ron.Kali te sun sa aduc banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Spuneti-mi cand gasesc pe cineva la Arc. Ca pana la Ursu nu am drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Spuneti-mi cand gasesc pe cineva la Arc. Ca pana la Ursu nu am drum. Eu lucrez chiar la Arc, asa ca poti trece cand ai tu timp Imi spui o ora si ne vedem. Daca nu poti in cursul saptamanii am sa incerc sa ajung sambata la ora 10:00 la intrarea in parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Kali,ma bag si eu cu niste banuti.As trece vineri prin Pow daca esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 VIneri sigur ma gasesti in Paw, intre 21.00 si 21.30. Poti atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 VIneri sigur ma gasesti in Paw, intre 21.00 si 21.30. Poti atunci? Da.Ne vedem acolo atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Pana la urma o sa ajung si eu vineri seara in Paw, ca sa incurc cat mai putina lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 16, 2008 Autor Share Postat Aprilie 16, 2008 Nu incurci pe nimeni, mama.. Stim si noi ce inseamna un program incarcat, eventual complet anacronic. So... Te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 Am fost vineri la Paw, la 20:50. Aglomeratie multa, zgomot multa, motociclete putina. Nici urma de Kali sau de alt motociclist. Nu am putut sa mai astept, asa ca astept un alt punct de randevu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 20, 2008 Autor Share Postat Aprilie 20, 2008 Am stat acolo pana la 22.00... Din intamplare, ai venit insotit de cineva? Am vazut doi motociclisti, s-au uitat la noi si au plecat... Nu e bai, imi spui unde sa vin si se rezolva. UPDATE: Pana acum, s-au strans: 15 kg detergent 300 RON Sambata, la Ursu, nu a venit nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 De la cat pana la 22:00, ca eu am ajuns inainte de 21:00. Nu am venit insotit, dar da, m-am uitat in jur si nu am vazut nici o mutra cunoscuta. Cred ca cel mai bine ar fi la Arc. Stabilim o data si o ora, ca poate vin mai multi, ca asa nu merita sa te deplasezi pentru unul singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 21, 2008 Autor Share Postat Aprilie 21, 2008 Am ajuns la 21, cum am promis. Roxana-theo m-a vazut si mi-a dat cei 50 ron pe care i pregatise pt actiune. Ai dreptate, arcul e mai potrivit. Cred ca o s-o rog pe superbuburuza sa se ocupe miercuri, daca poate, eu sunt la ziar pana naiba stie la ce ora. Anyway, nu mai este timp sa facm miscarea de Paste, n-am prea avut cum sa luam legatura unii cu ceilalti. Credeti ca 2 sapt ne sunt suficiente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Pot sa vin maine la Arc dupa 18.30 cred. Daca apare ceva am sa anunt aici. Oricum sunt in zona saptamana asta asa ca daca cineva are drum pe aici si vrea sa doneze ma poate suna la 0749388400 sa ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 nu se mai deruleaza nimic pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 Usor-usor, se deruleaza. Numai ca lumea este prinsa cu sarbatorile, 1 mai etc... Good morning, copilasi! Am revenit in forta. Sa ne mobilizam, dara Aveti ceva vesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 cu putin noroc cred ca mai pot baga inca o punga de 15 kg de detergent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 :* In paralel, caut sponsori pt produse alimentare (adica dulciuri si fructe), pt ca banutzi nu s-au mai strans Aseara m-am intalnit cu dumistef, care m-a pacalit ca doneaza 30 Ron si a donat 50. Mare om! (Sper ca totul e bine acolo unde ai plecat.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate