motormouse Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 salve, cine are poze de la accidentul de la apaca- bmw k 100 rs mov si peugeot- sa-mi de a si mie, sa vaz cum mi-e motoru --- Mesaj completat în 20 Mar 2008 00:17 -------------sau posteaza direct k nu ma simt prea bine is o sa vad mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nevermind Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 tocmai urcam in tramvai cand s-a produs accidentul, n-am vazut prea bine... tu erai intins pe jos acolo?? m-am speriat k nu misca deloc ... chiar am vrut sa vad cat de repede posteaza cineva pe forum, se stransese ceva lume p-acolo si a venit imediat politia... asa ca n-am sunat la 112... oricum doresc insanatosire grabnica celui accidentat indiferent cine ar fi el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 eu eram, merci nik rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 eu eram, merci nik rupt pai zii tati cum sa intampat ce ai facut sau cine te-a lovit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 fa-te bine tipule, lasa pozele. hai povesteste cum a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Mobra a patit ceva? TU ai patit ceva? cum s-a intamplat? detaliaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 nu stiu, mi-am revenit in drum spre spital. d-aia intrebam. m-au lamurit altii. cica mai recuperez roata spate, cutia etc. mergeam drept (in principiu) si pejo la verde a vrut sa plece primu spre stg, eu veneam din sens opus. cica-s cam varza ambele. sunt umflat rau dar one piece, vreau sa-mi vad motoru mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 frate, bine ca esti ok. m-a sunat fratimiu aseara ca a trecut imediat dupa accident si ca a vazut masina varza. Nici motorul nu arata mai bine.El imi spunea ca a vazut 2 motoare pe jos si 2 salvari plecand. A mai fost cineva implicat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 nu, doar io, solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Motorul tau e muci. Totusi am unele dubii ca ar fi si cadrul stramb si e posibil sa mai recuperezi si cutia de viteze. Imi vinzi mie amortizorul pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 Motorul tau e muci. Totusi am unele dubii ca ar fi si cadrul stramb si e posibil sa mai recuperezi si cutia de viteze. Imi vinzi mie amortizorul pe spate? zat! am servis, il fac. si amortizor iti vand ieftim pe producator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 ai capacele sparte la motor pe ambele parti, furca muci, jugurile muci, roata muci, capac frontal muci. In principiu as zice ca motorul tau are o raceala zdravana, judecand dupa muci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 pai eu am ajuns imediat dupa accident. am ajutat sa ti urcam moto in jeep, l am dus undeva la o casa in zona berzei cismigiu. acolo ne am luptat cu el sa l dam jos ca mai ramasesem doar 3... apoi am venit la spital sa vedem daca esti intreg. si erai foarte intreg! ca sa nu mai stai pana gasesti poze cu el si alte alea, iti explic eu unde gasesti moto: mergi pana la berzei, dinspre eroilor. la berzei faci dreapta si apoi imediat stanga (pe strada cu tramvai). cam 300 m mai in jos, spre cismigiu, o sa iti vezi motocicleta, la o casa. nu cred ca era cadrul indoit, dar multe nu mai salvezi din ea... oricum bine ca ai scapat! ia legatura cu userul katy . moto e la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Au bagat pe N24. Ai avut bulan cu carul. Deja se gasise un retard "daaaa, si motociclistul avea viteza, 60-70m/h!". Evitati Peugeoturile, sunt masinile mortii pe strazile tarii. Cei mai retardati soferi in ele ii gasiti. Nu-s deloc "anti-conservar" dar asta a depasit limitele cretinitatii. Insanatosire grabnica si cere-i imbecilului minim suportatea reparatiilor totale, nu merita sa scape usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Bai dar e culmea pe cuvantul meu, unul dupa altul... La ce trecut ai tu Dan, numai asta nu iti trebuia! Bine macar ca nu ti-ai rupt ceva iar motorul...off, pacat de el, na acum o sa te dai cu enduroaica! Insanatosire grabnica! Daca ai nevoie de ceva ma suni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 gata, am vazut la tv. moto se face. multumesc tuturor pt sprijin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Piticania de sofer era speriat rau, iar prietena lui era si mai varza. Nu scoteau nici un cuvant. Ma bucur tare mult ca esti cat de cat bine, sanatate maxima si multa atentie pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Am vazut ceva filmat azi dimineatza la stiri, nu stiu daca tu erai, era vorba de ceva pe bulevardul timisoara (poate o fi fost in zona apaca, nu stiu) dar era un BMW pe jos mucit. Vezi ca un papagal din public spunea in fata camerei ca aveai 60-70 km/h. Eu totusi sper ca nu aveai mai mult de 49,9Km/h prin zona aia. Oricum iti iei dauna totala la cum arata motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Vai, cat de bine ca esti ok. Am venit intr-un suflet la munca, imi povestise cineva ce s-a intamplat dar nu stia daca esti ok. Uff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 again, am avut bafta. sing zi luna asta k eram fara pasagera. cineva tre sa creasca totusi kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Death|Strike Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 nu stiu, mi-am revenit in drum spre spital. d-aia intrebam. m-au lamurit altii. cica mai recuperez roata spate, cutia etc. mergeam drept (in principiu) si pejo la verde a vrut sa plece primu spre stg, eu veneam din sens opus. cica-s cam varza ambele. sunt umflat rau dar one piece, vreau sa-mi vad motoru mai incolo Lasa te faci tu bine...... fierul se repara mai ales pe RCA-ul peugeotului Ce au zis domnii in uniforma? Ce au scris in PV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 nu stiu. o sa aflu. ma bucur k mi-am vazut motoru, ma asteptam la mult mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Regret ca ai patit asta. Sper sa fie totul ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 Am vazut ceva filmat azi dimineatza la stiri, nu stiu daca tu erai, era vorba de ceva pe bulevardul timisoara (poate o fi fost in zona apaca, nu stiu) dar era un BMW pe jos mucit. Vezi ca un papagal din public spunea in fata camerei ca aveai 60-70 km/h. Eu totusi sper ca nu aveai mai mult de 49,9Km/h prin zona aia. Oricum iti iei dauna totala la cum arata motorul! Poa' sa spuna ce vor ei, si ca avea 400 la ora, s-au gasit toti dobitocii ca au radar instalat in bot ca sa aprecieze viteza. Iti dai seama ca nu ii baga nimeni in seama in afara de televiziuni care vor scoate orice urma de senzational dintr-un accident banal si stupid. "Avea viteza mare maica..." "Cam cat asa mamaie?" "Cel putin o suta maica, cel putin o suta..." Cum ea face comparatia cu viteza autobuzului intepenit in trafic, evident ca motociclistul mergea mega tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 OnTopic La cum arata motorul, mare bulan ai avut Sanatate si rabdare cu asigurarile OffTopic Evitati Peugeoturile, sunt masinile mortii pe strazile tarii. Cei mai retardati soferi in ele ii gasiti. Nu-s deloc "anti-conservar" dar asta a depasit limitele cretinitatii. Ce treaba are masina cu soferul ? Pot sa fiu sofer atomic pe tir si sofer model pe Dacie 1310 din 1900 toamna. N-are treaba sula cu prefectura. P.S. Da, am si un Peugeot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate