Sari la conținut

Honda Cbr 954rr Fireblare 2003

alexutzzz
 Share

Postări Recomandate

Multa lume vorbeste prostii p forumul asta + ca e plin d ofticati p care ii dor ochii cand vad c motor au altii

Am un prieten apropiat care a inceput p un 954 si nici o problema so far

Oricum decat sa iti iei un motor mai mic d care sa t saturi dupa cateva luni , mai bine un motor care te multumeste.

Bine ca i-ai schimbat parbrizul ptr ca ala stock e cam nasol

Have fun cu rr-ul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 70
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Multa lume vorbeste prostii p forumul asta + ca e plin d ofticati p care ii dor ochii cand vad c motor au altii

Am un prieten apropiat care a inceput p un 954 si nici o problema so far

Oricum decat sa iti iei un motor mai mic d care sa t saturi dupa cateva luni , mai bine un motor care te multumeste.

Bine ca i-ai schimbat parbrizul ptr ca ala stock e cam nasol

Have fun cu rr-ul !

de acord, am un cacao de gs500 si dupa aprox 2-3 saptamani m-am cam saturat de puterea lui.asta nu inseamna ca nu m-a ajutat mult si ca m-a iertat, dar probabil daca as fi avut pe el tehnologia de pe un rr nu as fi intampinat problemele respective (franat la limita,derapat roata,etc,toate finalizate cu succes :) ).ce vreau sa spun e ca daca ai cat de cat capul pe umeri poti stapani in conditii normale orice motor.m-am cam saturat de ingerasii de pe forum, daca e sa fi carne de tun e suficient sa fie altul de vina....fiecare cu soarta lui.

ps. ia permisul ala mai repede :)

Link spre comentariu

In primul rand conteaza experienta.

Conteaza foarte mult experienta , dar conteaza si cat de prudent conduc.

Oricat de experimentat sunt , pot conduce un minsk ca un nebun cu 100km/h printre masini si sa sfarsesc sub camion , sau pot conduce un motor de 1000cc prudent, calculat, fara sa ma risc inutil...

Cu riscul de a ma repeta , daca ai oarecare experienta pe motor si mergi prudent , poti conduce linistit orice motor( indiferent de capacitatea motorului )

Link spre comentariu

mai bine ai grija de tine decat sa iti pui problema asta in legatura cu alex. e un om responsabil

Si tu esti un exemplu,ai avut rs 125 si ti'ai luat dupa busa,r6 si gsxr 750...toate o data si esti intreg:)

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

io zic sa investesti in: un set de carene de fibra, niste buloane mai lungi, o aparatoare capac stator si de ce nu, si capacul de pe dreapta din carbon. asta macar in sezonul asta....

pt ca dak e sa le iei, primele cazaturi or sa fie la viteza mica (sper sa nu fie nici alea...). sa o tzii in frau, nu sari calul pese 8000rpm, nici dak vezi drum super liber si super drept. si o vei avea mult si bine asa intacta. nu uita ca e totusi 954, ai grija in depasiri, nu baga mana-n gaz f tare, gandeste-te k esti cu masina si ia-tzi precautziile de rigoare. exploziile de viteza te pot lua pe neasteptate si te potzi panica, sper sa nu.

f frumoasa, bafta si ai grija de ea, dar mai intai de tine

sper sa se mai faca o intrunire a fireblade-istilor si sa tzi-o vedem pe-acolo, tot asa manda si imaculata cum e acuma, inainte de permis

Link spre comentariu

Am niste buloane motrax care sunt destul de lungi,din cate se pare la o cazatura protejeaza destul de bine,la protectii din carbon pentru capacele motorului m-am gandit dar deocamdata nu mai sunt $$$ pentru motor.Cat despre cazaturile la viteza mica nu cred ca o sa am parte de asa ceva:P si cu turatiile o iau usor pana o invat bine bine

Link spre comentariu

Am niste buloane motrax care sunt destul de lungi,din cate se pare la o cazatura protejeaza destul de bine,la protectii din carbon pentru capacele motorului m-am gandit dar deocamdata nu mai sunt $$$ pentru motor.Cat despre cazaturile la viteza mica nu cred ca o sa am parte de asa ceva:P si cu turatiile o iau usor pana o invat bine bine

deci urmeaza 2 ani de exercitiu :kali:

alexutzzz are cele mai lungi buloane care le`am vazut eu pe o motoreta .... eu cred ca sunt destul de lungi

ma vici , ori esti fanu` lui ori il pupi in curr ... alege tu varianta :kali:

Link spre comentariu

• 1 month later...
alexutzzz are cele mai lungi buloane care le`am vazut eu pe o motoreta .... eu cred ca sunt destul de lungi

si ce crezi ca s-ar intampla daca ar fi sa cada la o viteza cam de 50-60 km/h ?? o sa-i rupa cadru daca are buloanele mari !

costa cam 140 E setul de capace de carbon pentru motor, alea sunt bune + un set de buloane cat se poate de scurte pentru carene, ATAT

Link spre comentariu

si ce crezi ca s-ar intampla daca ar fi sa cada la o viteza cam de 50-60 km/h ?? o sa-i rupa cadru daca are buloanele mari !

costa cam 140 E setul de capace de carbon pentru motor, alea sunt bune + un set de buloane cat se poate de scurte pentru carene, ATAT

sa mori tu ?? vezi ca au fost testate deja la viteza mult mai mare si doar s`a rupt kktu de plastic si s`a indoit putin bulonul

Editat de Vici Biker
Link spre comentariu

aaaa :) stai ca am uitat ca au fost testate la o viteza ff mare pe curbe dupa un rolling buring stoppie :)

recomand !

sa mor eu ?! foloseste un limbaj mai frumos...

p.s. stefanutz sunt asa ca nu folosii forumu ca sa te dai cocos :blink:

Editat de steve-O
Link spre comentariu