john_48_tiru Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Multa lume vorbeste prostii p forumul asta + ca e plin d ofticati p care ii dor ochii cand vad c motor au altii Am un prieten apropiat care a inceput p un 954 si nici o problema so far Oricum decat sa iti iei un motor mai mic d care sa t saturi dupa cateva luni , mai bine un motor care te multumeste. Bine ca i-ai schimbat parbrizul ptr ca ala stock e cam nasol Have fun cu rr-ul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Multa lume vorbeste prostii p forumul asta + ca e plin d ofticati p care ii dor ochii cand vad c motor au altii Am un prieten apropiat care a inceput p un 954 si nici o problema so far Oricum decat sa iti iei un motor mai mic d care sa t saturi dupa cateva luni , mai bine un motor care te multumeste. Bine ca i-ai schimbat parbrizul ptr ca ala stock e cam nasol Have fun cu rr-ul ! de acord, am un cacao de gs500 si dupa aprox 2-3 saptamani m-am cam saturat de puterea lui.asta nu inseamna ca nu m-a ajutat mult si ca m-a iertat, dar probabil daca as fi avut pe el tehnologia de pe un rr nu as fi intampinat problemele respective (franat la limita,derapat roata,etc,toate finalizate cu succes ).ce vreau sa spun e ca daca ai cat de cat capul pe umeri poti stapani in conditii normale orice motor.m-am cam saturat de ingerasii de pe forum, daca e sa fi carne de tun e suficient sa fie altul de vina....fiecare cu soarta lui. ps. ia permisul ala mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 In primul rand conteaza experienta. Conteaza foarte mult experienta , dar conteaza si cat de prudent conduc. Oricat de experimentat sunt , pot conduce un minsk ca un nebun cu 100km/h printre masini si sa sfarsesc sub camion , sau pot conduce un motor de 1000cc prudent, calculat, fara sa ma risc inutil... Cu riscul de a ma repeta , daca ai oarecare experienta pe motor si mergi prudent , poti conduce linistit orice motor( indiferent de capacitatea motorului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Daca da-n primire, banuiesc ca ar fi din vina mea, nu? mai bine ai grija de tine decat sa iti pui problema asta in legatura cu alex. e un om responsabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 mai bine ai grija de tine decat sa iti pui problema asta in legatura cu alex. e un om responsabil Si tu esti un exemplu,ai avut rs 125 si ti'ai luat dupa busa,r6 si gsxr 750...toate o data si esti intreg:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 la cat de incet mergeti , puteti sa va luati si rachete ca tot n-o sa patiti nimic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 Poze noi...cu toba MIVV carbon,suna superb:D 1 http://www.bikepics.com/pictures/1335116/ 2 http://www.bikepics.com/pictures/1335117/ 3 http://www.bikepics.com/pictures/1335120/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 chiar ca misto se aude in ultima poza se vede si motoru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 decat sa arunci cu banii pe toate prostiile , mai bine iti iei un set de gume bune ... nu parnaile astea care le ai pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Tu mai ai de gand sa pui multe pe mobra asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 are deja gume noi noutze o sa le puna cand ia permisu ... cu astea deja se dau burn-out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 Am o pereche de metzeler rennsport noi. mai am in plan cate ceva dar deocamdata ma opresc:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 io zic sa investesti in: un set de carene de fibra, niste buloane mai lungi, o aparatoare capac stator si de ce nu, si capacul de pe dreapta din carbon. asta macar in sezonul asta.... pt ca dak e sa le iei, primele cazaturi or sa fie la viteza mica (sper sa nu fie nici alea...). sa o tzii in frau, nu sari calul pese 8000rpm, nici dak vezi drum super liber si super drept. si o vei avea mult si bine asa intacta. nu uita ca e totusi 954, ai grija in depasiri, nu baga mana-n gaz f tare, gandeste-te k esti cu masina si ia-tzi precautziile de rigoare. exploziile de viteza te pot lua pe neasteptate si te potzi panica, sper sa nu. f frumoasa, bafta si ai grija de ea, dar mai intai de tine sper sa se mai faca o intrunire a fireblade-istilor si sa tzi-o vedem pe-acolo, tot asa manda si imaculata cum e acuma, inainte de permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 alexutzzz are cele mai lungi buloane care le`am vazut eu pe o motoreta .... eu cred ca sunt destul de lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 Am niste buloane motrax care sunt destul de lungi,din cate se pare la o cazatura protejeaza destul de bine,la protectii din carbon pentru capacele motorului m-am gandit dar deocamdata nu mai sunt $$$ pentru motor.Cat despre cazaturile la viteza mica nu cred ca o sa am parte de asa ceva:P si cu turatiile o iau usor pana o invat bine bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Am niste buloane motrax care sunt destul de lungi,din cate se pare la o cazatura protejeaza destul de bine,la protectii din carbon pentru capacele motorului m-am gandit dar deocamdata nu mai sunt $$$ pentru motor.Cat despre cazaturile la viteza mica nu cred ca o sa am parte de asa ceva:P si cu turatiile o iau usor pana o invat bine bine deci urmeaza 2 ani de exercitiu alexutzzz are cele mai lungi buloane care le`am vazut eu pe o motoreta .... eu cred ca sunt destul de lungi ma vici , ori esti fanu` lui ori il pupi in curr ... alege tu varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 ori tu esti un pletos nasol :kali: da, sunt fanu` lui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 dai ma foc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steve-O Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 alexutzzz are cele mai lungi buloane care le`am vazut eu pe o motoreta .... eu cred ca sunt destul de lungi si ce crezi ca s-ar intampla daca ar fi sa cada la o viteza cam de 50-60 km/h ?? o sa-i rupa cadru daca are buloanele mari ! costa cam 140 E setul de capace de carbon pentru motor, alea sunt bune + un set de buloane cat se poate de scurte pentru carene, ATAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 (editat) si ce crezi ca s-ar intampla daca ar fi sa cada la o viteza cam de 50-60 km/h ?? o sa-i rupa cadru daca are buloanele mari !costa cam 140 E setul de capace de carbon pentru motor, alea sunt bune + un set de buloane cat se poate de scurte pentru carene, ATAT sa mori tu ?? vezi ca au fost testate deja la viteza mult mai mare si doar s`a rupt kktu de plastic si s`a indoit putin bulonul Editat August 17, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steve-O Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) aaaa stai ca am uitat ca au fost testate la o viteza ff mare pe curbe dupa un rolling buring stoppie recomand ! sa mor eu ?! foloseste un limbaj mai frumos... p.s. stefanutz sunt asa ca nu folosii forumu ca sa te dai cocos Editat August 18, 2008 de steve-O Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate