clauapriliasr Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Am un aprilia sr pe injectie 2003 , 49 cmc, imi afuma bujia,cam tot la o luna schimb bujia, ultima bujie(denso) mo tinut 4 zile , in astea 4 zile o mers bine motoru,dar apoi tot imi pusca pe toba si imi sacada motoru, celelalte buji ce le-am schimbat or fost NGK, 35 lei am dat pe una, pompa de injectie am noua, setu cred k i bun , k am demaraj bun si viteza 90 km, PLS da-timi neste sfaturi, nu is de calatate bujiile? sa i cev la motoru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Mai mult ca sigur nu ai folosit bujii cu indicativul recomandat de producator. Marcile de bujii indicate de tine sant de top. Daca motorul nu are alte probleme ( prea putin aer sau prea multa benzina) cu bujiile recomandate de producator mergi 10000Km fara frica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate