Cavaleru Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 am facut o prestie. am bagat benzina cu plumb in loc sa bag benzina fara plumb. este un scuter cu motor in 4t de 50 cmc. pot sa merg asa cu el? trebuie sa o scot? ce ma fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 nu are catalizator ca e chinezesc nu stie de norme europene. intrebarea ar fi sa pun peste ea niste benzina fara plumb ca sa o mai subtiez? are rost?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 (editat) nu iam facut plinul atunci nu ma mai agit. bine ca m-ati lamurit, data viitoare belesc mai bine ochii. faza e ca m-am grabit sa bag benzina ca ramasesem fara si eram in cortegiu funerar. si nah graba strica treaba. bine ca nu e nimik grav. MS Editat Martie 21, 2008 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate