BlackKnight Postat Mai 12, 2005 Share Postat Mai 12, 2005 (editat) mi-am luat motor!o dnepr mt 11 din 92.problema e ca nu prea ma pricep,si as avea nevoie de o schema la instalatia electrica.daca ma poate ajuta cineva,va rog.mersi Editat Mai 12, 2005 de Smokey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinter Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 da-mi o adresa de mail si-ti trimit eu, ca nu-mi merge sa-i fac upload. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Am si eu un Dnepr MT 11 din 92. Am dat jos schemele electrice de pe site-ul lui demostene dar din pacate nu au si legenda, motiv pentru care mi-am prins urechile. Exista pe undeva o schema electrica cu tot cu legenda, ca sa pot sa ma descurc si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Iunie 16, 2005 Share Postat Iunie 16, 2005 Am pus eu azi la:" COLTUL COMUNISTELOR" schema de MT10(nu am alta)banuiesc ca nu sunt diferente. Dar mai incerc s-o trimit si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinter Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 uite una cu legenda, daca o maresti se vede scrisul, numai ca e in rusa....asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate