dedemanus Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Voi lua de la cineva un Piaggio Spider. Este mult 1350 euro? Am omis sa zic are 150 cc.Masinaria este adusa din Italia.Va cer aceste informatii caci din cercul nostru sunt primul care vreau sa trec pe doua roti. Si sa stiti am sa va mai stresez cu intrebari. Cu stima al vostru membru incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 sincer....nici nu am auzit de modelul asta .....o sa ma interesez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Cred ca te-a mintit....nici modele vechi nu gasesc, si nici pe site la piaggio nu vad.... Piaggio spider.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedemanus Postat Martie 26, 2008 Autor Share Postat Martie 26, 2008 Ok am sa intreb mai multe detalii , iar daca nu nu am sa cer o fotografie sa ma ajutati cu mai multe informatii despre model.Si scuze daca voi posta si intrebari mai timpite dar abia acum ma initiez in domeniu . --- Mesaj completat în 27 Mar 2008 19:40 -------------Este asemanator cu piaggio sfera .Am sa mai caut fotografii si sa incerc sa le postez.Nu de alta dar am inceput scoala cat.A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 salut! Da-ne si tu mai multe detalii despre Spider (an fabricatie, detalii tehnice, eventual poze). Eu am avut un Piaggio Sfera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedemanus Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 Mii de scuze este vorba de Piaggio Skipper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Mii de scuze este vorba de Piaggio Skipper asa da...se vand de la 700 pana in 1500 euro maxim si e de 150cc,da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedemanus Postat Martie 30, 2008 Autor Share Postat Martie 30, 2008 DA.Oricum dau pt. A . Sunt Din Bacau si cind o sa vedeti un tip cu burta si fara par sa stiti ca am luat permisul . Am sa va mai intreb caci eu in domeniul asta sunt nou-nout. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate