daly_bike Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 (editat) am avut accident sa va povestesc . ma deplasam de la salajan spre titan inainte sa ajungi la policlinica titan se face o trecere printre scoaruri . mergeam pe prima bande de langa scoar tocmai treceam pe linga 101 care era pe banda a 2(mijloc) dupa care am observat un logan care iesea de pe refugiu dintre scoaruri tocmai me-a ocupat cu botul banda pe care ma deplasm fiind foarte aproape de el am redus si am schimbat banda de mers adica danda de mijloc la care el sa bagat si pe banda a doua ducanduse spre bordura (cica sa parchieze) am incercat sa-mi revin pe prima banda dar nu am avut nici timp nici loc sa trec prin spate ca el foarte simplu a franat brusc (ca erau si urma de cauciuc la toate patru rotile )si cica lam inpins yo dar daca il impingeam il inpingeam din lateral,nu din spate dupa care ma-m izbit de coltul din spatele ma aruncat pe asfalt stiu ca ma-m oprit pe scoar pe iarba . va dati seama ca un logan ocupat aproape doua benzi daca este curmezis nu cred ca aveam 50 la ora ca tocmai dadusem prioritate la o trecere de pietoni de la statia de masina.si din trecere pana la accident sant cu aproximatie 500 de metri. cat gaz puteam sa-i dau la o aprilia 125 fiind in trerapta a 2 am fost norocos am scapat doar cu un umar dislocat si zgarieturi lovituri . nu am putut sa ma ridic ca ma dureau piceoarele destul de tare dar eram constient cam asta a fost si nu am nici o vina . starea motorului distruus 50 la suta sper sa nu mai auzim de asa intimplari Editat Mai 13, 2005 de daly_bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 Fa o schema ca nu am prea intzeles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daly_bike Postat Mai 13, 2005 Autor Share Postat Mai 13, 2005 (editat) rosu motorul grena logan punctul alb de pe iarba este locul de unde ma loat salvarea Editat Mai 13, 2005 de daly_bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Mai 13, 2005 Share Postat Mai 13, 2005 neagra gramatica Scuzama, na-m putut sa-ma aptin Multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daly_bike Postat Mai 13, 2005 Autor Share Postat Mai 13, 2005 motorul rosu loganul grena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 14, 2005 Share Postat Mai 14, 2005 Asta sigur a uitat sa se asigure si si-a adus aminte in mijlocul drumului te-a vazut si a franat dar tardiv ca deja erai pe alta traiectorie. Naspa si ma mir ca acolo e vizibilitate 100 % se pote sa-l fi pacalit autobuzul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 15, 2005 Share Postat Mai 15, 2005 Bine ca ai scapat doar cu atat..ce mai soferi..ei se cred in Vice City Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Te-a luat salvarea ... deci a fost mai grav decat mi-am inchipuit. harta a rezolvat tot misterul ... omu' este vinovat ... ce idiot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Unde o facut asta scoala de soferi ? El nu shtie ca doar vehiclule cu "beculetz" rosu sau albastru au voie pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dvl66 Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Iara s-a facut praf Aprilia aia,o mai repari sau o dai la fiare vechi?Ce a patit motocicleta?Insanatosire grabnica,bine ca nu ai patit tu nimika! Mircea(baiatu cu care ai facut actele)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daly_bike Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Iara s-a facut praf Aprilia aia,o mai repari sau o dai la fiare vechi?Ce a patit motocicleta?Insanatosire grabnica,bine ca nu ai patit tu nimika! Mircea(baiatu cu care ai facut actele)! sa vad ce-mi zic astia la asigurari ca fata este varza doar roata a scapat intreaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daly_bike Postat Mai 17, 2005 Autor Share Postat Mai 17, 2005 Asta sigur a uitat sa se asigure si si-a adus aminte in mijlocul drumului te-a vazut si a franat dar tardiv ca deja erai pe alta traiectorie. Naspa si ma mir ca acolo e vizibilitate 100 % se pote sa-l fi pacalit autobuzul . acum i-mi zice ca ma vazut ca vin dar a vrut sa parchieze yo fi fost frica sa nu-i ocup parcarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abyss Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Scuzele aste e cam lame care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dvl66 Postat Mai 18, 2005 Share Postat Mai 18, 2005 Da,asta e scuza jenanta,du-te acolo si fa scandal,nu te lasa intimidat ca stii cum sunt astia de la asigurari.Bafta la reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daly_bike Postat Mai 18, 2005 Autor Share Postat Mai 18, 2005 Da,asta e scuza jenanta,du-te acolo si fa scandal,nu te lasa intimidat ca stii cum sunt astia de la asigurari.Bafta la reparatii. umblu zi dupa zi si parca nimic nu se rezolva, REZULTATUL -banii chieltuitii,timp pierdut. sper ca maine sa-mi faca evaluarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate