uncle Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 ingrosh si io randurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Cum ramane pana la urma?? Se pleaca in weekend'ul 12-13 apr.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 lasa adi ca facem noi organizarea daca se pleaca si we.asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 lasa adi ca facem noi organizarea daca se pleaca si we.asta din pacate si in ultima clipa, vremea nu tine cu noi asa ca eu ..aman ( dar nu renunt ) pana pe weekendul viitor daca ne lasa Doamne Doamne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 ne laaasa ne lasa am auzit ca joi or sa fie vro 30 de grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 8, 2008 Autor Share Postat Aprilie 8, 2008 buna dimineata, sa zicem ca "kavrana reloaded" cine "se baga " pentru sambata asta?adica pe 12:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 merg io! + moni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 8, 2008 Autor Share Postat Aprilie 8, 2008 merg io! + moni sigur?!ca te ai mai "sucit" :? 1. Foxbat + su ( 1 mot, 1 camera) 2.ray + moni ( 1 mot , 1 camera ) ok, plecarea sambata dimineata , ce ziceti , pe unde o luam ? Locatie - Kavarna ( langa capului Kaliakra, la ~ 30 Km de Vama Veche si ~ 70 Km de Varna ) Este o ferma de scoici cu papa bun, pe malul marii. nu am detalii acum , dupa ce se face" grupa" anunt preturi, etc. Intentionez sa raman peste noapte prin zona. ca idee, sunt aproximativ 283 Km de Bucuresti . Tot ca idee, trasee - Bucuresti - Varna - KAvarna, Bucuresti - Calarasi ( trecere cu bac ) - Kavarna Bucuresti - Constana - Vama Veche - Kavarna. Evindent, vom merge la dus pe un drum , la intors pe altul. camera dubla - 50 leva ~ 25 e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 nu merg nici de data asta imi pare rau ca te incurc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 8, 2008 Autor Share Postat Aprilie 8, 2008 nu merg nici de data asta imi pare rau ca te incurc )))) esti tare tati thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Prietene foxbat,dupa cum stii pe 12 incercam sa ne adunam cit mai multi ca sa aratam lumii ca existam.Dupa aia seara se lasa cu petrecere la Bikers din Otopeni.Daca s-ar merge duminica dintr-o bucata cred ca suntem mai multi care ne-am lipi la grup.Ce zici?Salutare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 8, 2008 Autor Share Postat Aprilie 8, 2008 Prietene foxbat,dupa cum stii pe 12 incercam sa ne adunam cit mai multi ca sa aratam lumii ca existam.Dupa aia seara se lasa cu petrecere la Bikers din Otopeni.Daca s-ar merge duminica dintr-o bucata cred ca suntem mai multi care ne-am lipi la grup.Ce zici?Salutare. iti multumesc fain..dar..e un dar din pacate timpul meu "liber" nu prea exista si chiar am nevoie de "iesirea " asta si alergatul de duminica nu i un sport pentur mine daca va surade sa veniti duminica , ne putem intoarce impreuna inca odata multumesc pentru intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 iti multumesc fain..dar..e un dar din pacate timpul meu "liber" nu prea exista si chiar am nevoie de "iesirea " asta si alergatul de duminica nu i un sport pentur mine daca va surade sa veniti duminica , ne putem intoarce impreuna inca odata multumesc pentru intelegere De acord cu propunerea.0731832103 e nr. meu.Eventual poti sa-l pui pe al tau sau stabilim aici unde si cind na intilnim in Bulgaria.Salutare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 8, 2008 Autor Share Postat Aprilie 8, 2008 De acord cu propunerea.0731832103 e nr. meu.Eventual poti sa-l pui pe al tau sau stabilim aici unde si cind na intilnim in Bulgaria.Salutare. respecte .al meu este 0724 34 32 94 cum va este la indemana eu propun sa ajugeti si voi acolo)( Kavarna) si sa plecam impreuna spre casa dupa cum ai vauzt, sutn 3 trasee, ideea ar fi sa nu ma duc si sa ma intorc pe acelasi eu as pleca sambata dimineata pe calarasi , bacul , si apoi kavarna si m -as intoarce pe varna , ruse ce ziceiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 salutare duminica da si promisiunea cu pozele le vreau Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 salutare duminica da si promisiunea cu pozele le vreau Pompi bate ma, sunt un ticalos, mi a iesit din minte:) --- Mesaj completat în 10 Apr 2008 13:44 ------------- bate ma, sunt un ticalos, mi a iesit din minte:) plecarea de la inceputul Autostrazii Soarelui, la "MOL " ul de acolo . ora 8:30 decolarea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Salutare din nou.Azi dimineata am plecat pe urmele voastre la Kavarna.Nu am reusit sa ne vedem.Am plecat pe la 9 AM si dintr-o toana am luat-o pe la Calarasi .Am trecut Dunarea cu bacul si pe la 12 erem la 135 km de Constanta.La 4PM eram la restaurant la Kavarna.Nu avea midii natur ,nu avea rechin,nu avea multe.Da am mincat ceva de pui cu cascaval excelent.Am mai luat si midii pane si niste stavrizi ,o bere doi cafele.Per total 38 leva.ieftin si bun.La5 si jumate am luat-o la sanatoasa de se mirau si vamasii de ce am stat asa putin.La 9 PM punt am fost acasa.s-au adunat 700 km batuti pe muchie.Astept si rela tarile voastre despre Kavarna si Kaliakra.Salutare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 Salutare din nou.Azi dimineata am plecat pe urmele voastre la Kavarna.Nu am reusit sa ne vedem.Am plecat pe la 9 AM si dintr-o toana am luat-o pe la Calarasi .Am trecut Dunarea cu bacul si pe la 12 erem la 135 km de Constanta.La 4PM eram la restaurant la Kavarna.Nu avea midii natur ,nu avea rechin,nu avea multe.Da am mincat ceva de pui cu cascaval excelent.Am mai luat si midii pane si niste stavrizi ,o bere doi cafele.Per total 38 leva.ieftin si bun.La5 si jumate am luat-o la sanatoasa de se mirau si vamasii de ce am stat asa putin.La 9 PM punt am fost acasa.s-au adunat 700 km batuti pe muchie.Astept si rela tarile voastre despre Kavarna si Kaliakra.Salutare. pai nu prea aveam cum sa ne vedem daca nu ne am auzit telefonic eu am dormit cu tel sub perna sa nu va"ratez" .asta e , bine ca toate au fost ok in rest n am inteles exact traseul noi am plecat prin Calarasi, bac, Silistra,Balcik, , Kavarna papa bun, plimbat, seara baita la Sf Constanin sI elena ( langa Nisipuri ) . A II a zi , vizitat capul Kaliakra + plimbare locala, plecat spre Varna, Ruse, Bucuresti , ajuns seara pe la 7 - 8. Km peste 800. asfalt uscat ca e nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Chiar ca nu aveam cum sa ne intilnim.Am plecat Calarasi ,BAC,constanta,Kavarna,Constanta ,Bucuresti pe autostrada.Daca nu ma duceam la mars as fi mers cu voi.Oricum ne intilnim in Tasos.Salutare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 Chiar ca nu aveam cum sa ne intilnim.Am plecat Calarasi ,BAC,constanta,Kavarna,Constanta ,Bucuresti pe autostrada.Daca nu ma duceam la mars as fi mers cu voi.Oricum ne intilnim in Tasos.Salutare. :)mai e un pic mic respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate