Sari la conținut

Ducati Monster I.e 620 Dark


ayevea
 Share

Postări Recomandate

Salut;

imi place la nebunie acest model....este o obtiune pentru viitor apropiat si vroiam sa aflu mai multe despre acest model, chiar si despre Monster in general...

sunt posesori in tara ai acestui model? sper ca la salonul din aprilie sa incalec si eu unul sa vad cum stau pe el....(am 1,82 si nu vreau sa-mi fie prea mic);

 

cat de scumpa este intretinerea? se gasesc piese aftermarket? (si nu la reprezentanta)

k idee care este consumul urban si extra (nu ca m-ar interesa prea tare)

 

multam

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

consumul urban e intre 6 si 7, afara poti cobori chiar si pana la 4 la suta de km. daca ajungi vreodata prin drumul taberei suna-ma la 0744522214 si vii sa vezi doi monstri. am un pretin bun care are 620 si o sa te lase sa te urci pe ea, eventual poate te si da cu ea. eu am un 600 dark, care e aceeasi chestie, numa ca nu e pe injectie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

merci mult, cand voi avea drum pe acolo (nu am treaba cu zona aia de nici o culoare) nu voi ezita sa te sun....

despre consumabile imi poti da neste detalii (unde, cat, cum)

 

eu vreau ceva dupa 2002, apar niste modificari...injectie, doua discuri ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa 2002 sigur are injectie. cu doua discuri nu sunt toate, dar chiar si cu unul pe fata tot ai frana buna. sunt brembo si chiar isi fac treaba.

consumabile gasesti si aftermarket la preturi rezonabile, depinde de unde le iei. un set de placute frana fata ferodo platinium - 75 de lei, spatele - 45 de lei, filtru de ulei 35 de lei, kit de lant - aprox 550 lei, filtru de aer ducati - 55 de lei (unul kn e cam 300 de lei). preturile nu sunt exorbitante, as zice ca daca stii sa cauti si nu iei de la primul venit, sunt chiar rezonabile.

un service bun o sa fie deschis in maxim o saptamana, la andu, baiat foarte priceput si ieftin la punga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

In afara de cheltuielile obisnuite cu ulei, filtru, placute frana, pe care le poti lua de la alte firme la preturi ok, trebuie sa tzii cont de urmatoarele cheltuieli obligatorii:

 

- curelele de timing se schimba la 2 ani sau 20000 km obligatoriu (altfel risti sa se rupa si s-a terminat cu motorul). Trebuie facut de service, pt. ca intinderea se verifica cu computerul lor, Mathesis. La fiecare 10000 km trebuie verificata intinderea curelelor.

- jocul supapelor se verifica la fiecar 10000 km. Verificarea poate fi facuta de oricine, dar ajustarea nu prea - trebuie facuta de service Ducati;

- sincronizarea injectoarelor trebuie facuta la fiecare 10000 km si numai la service Ducati (se foloseste un computer Mathesis pe care numai service-urile autorizate Ducati le au);

- filtrul de benzina se schimba la fiecare 10000 km. Operatia nu e complicata si nici filtrul nu e, dar trebuie sa-l iei de la Ducati.

- uleiul se schimba la 5000-6000 km, chiar daca in manual zice la 10000 km. E motor racit pe aer si cere cel mai bun ulei sintetic. In general Ducati-urile consuma ulei (cca. 1L/5000 km), deci trebuie sa verifici nivelul o data pe saptamana. Este normal si sa mai curga putin ulei pe la diferite incheieturi.

 

In principiu trebuie sa ai un service bun Ducati prin zona ta, care sa se ocupe cum scrie la carte de motocicleta.

 

Ca si motocicleta e fiabila, daca ai grija de ea. Nu as recomanda-o pt. oras (dozajul acceleratiei este foarte greu de facut si smuceste, plus ca la ture de pana la 3500 rpm motorul tripdeaza violent) sau drumuri lungi (comfort precar al suspensiilor). Motorul e facut pt. forja pe viraje unde este extraordinar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

Am si eu o intrebare cam aiurea ... e primu ducati pe care`l am ... un ducati monster 620 i.e dark din 2005 si am desfacut furca sa schimb uleiul una lucreaza normal si una lucreaza doar arcu din cate vad eu leam desfacut complet iar inauntru nu`s la fel ... e normal sa lucreze telescoapele diferit ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...