PanD@ Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Oameni buni...m-am laudat degeaba...am stricat cazanu ...ceva pe la pompa de ulei cred..nu stiu exact..oricum se invarte ceva patrat in motor. Distractie placuta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Salutare! Ma scuzi ca ma bag in topicul tau, dar vreau sa fac 2 precizari. 1. Drumul de la Valenii de Munte pana la Vulcani e impecabil, exceptand o portziune de 100 de metri la intrarea in Jud, Buzau. 2. Nu stiu cand ai mai mers tu pe DN1A, dar acum o saptamana cand am plecat eu de acasa, era mai mult decat OK. De la Sacele (exceptand tzigania) pana la Ploiesti drumul e perfect. Radare sunt de obicei intre Teisani si Valenii de Munte (la fabrica La Festa), intre Valenii de Munte si Gura Vitioarei (la iesirea din oras sau la intersectia cu drumul spre Slanic), Magurele (Zona Turbo ) si Lipanesti. Foarte rar mai sta la Boldesti Scaieni (Padania). Va recomand sa facetzi traseul Ploiesti - Valenii de Munte - Teisani - Piatra Verde - Slanic si returul pe aceeashi parte. Este cel mai bun drum, si aveti ce vedea. In zona Piatra Verde mai sunt ceva denivelari si e bine sa mergeti mai incet, sa vedetzi si peisajul. Pe partea cu Plopeniul e destul de stricat drumul pentru o motocicleta de viteza sau chopper. Si legatura intre Valenii de Munte si Slanic prin Padurea Cazacului e varza. In padure e ca un teren minat, si pe serpentine se lucreaza la consolidarea malului, si sunt utilaje multe, noroi si pietris. Daca vreti sa mancatzi, va recomand Hanul Verde, sau Art Pub in centrul Valeniului (la jumatatea distantzei dintre cele 2 parcuri, pe partea stanga cum mergi spre Cheia, la subsol) P.S. Din pacate sunt in Constantza, ca as mai fi avut niste surprize pentru enduristi si nu numai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate