Sari la conținut

Honda Transalp & On-off`road Lovers !


Lutzifer
 Share

Postări Recomandate

Verifica asta afara ("check this out" :( )

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie23.htm

cum tot imi place mie sa fiu contra

eu ma referam la caz particular , anul acesta

http://www.tvpartener.ro/2011/04/21/sfantu...ua-zi-de-paste/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nah hai nu mai fiti off-topic, continuati la mesaje.. vorbe.. alea alea....... la 12 la billa cine vine la gratar !

AÂşa, mulțumesc pentru inițiativă! :D :D

 

Toate cele bune lume, noi am plecat la iarbă verde ca să putem sărbătorii traditional paÂştele prin păscut... evident paÂştem ceea mai bună legumă - PORCUL! :D

 

Ceau bau ! :D

 

Pe bune: gata cu offtopicul! Ca distrugem topicul... si glumă-neglumă dar astea sunt discutii interminabile si chiar nu le este aici locul! Mersi mult pentru intelegere! :(

 

Sa aveti toti un weekend minunat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi am bagat o plimbare scurta cu motorul pana la UTVINIÂŞ. Este la 15 km de Arad. Se merge pana in Zimandul Cuz, la iesire se face un drum prafuit in stanga. Se merge pe el aprox 3 km si se ajunge la locul unde am stat noi in padure... este un loc frumos, nu a fost nimeni pe acolo, liniste, curat. :P

Am fost eu, Atti cu Moni, Alex (Swartelf) cu Elena , Mărădeanu (Moto Manu) si putin mai tarziu a aparut si Ovi (Picasso_ss). Am "bătut" mingea putin la soare, dupa am facut un foc sa frigem ceea mai buna leguma, PORCUL. Dupa am stat la soare, am lenevit, am povestit si asa a trecut toata dupamasa. Pe la ora 17:00 si un pic am plecat spre casa. :moron:

 

A fost o iesire surta, ieftina dar foarte placuta :P

 

Pentru mai multe poze intrati pe BLOG!

 

SlideShow FOTO/VIDEO!

 

Poze:

 

SL377259.JPG

 

SL377264.JPG

 

SL377271.JPG

 

SL377274.JPG

 

SL377280.JPG

 

SL377285.JPG

 

SL377297.JPG

 

SL377304.JPG

 

SL377305.JPG

 

SL377307.JPG

 

SL377312.JPG

 

SL377318.JPG

 

SL377322.JPG

 

SL377336.JPG

 

SL377340.JPG

 

SL377352.JPG

 

SL377353.JPG

 

SL377354.JPG

 

SL377355.JPG

 

SL377359.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La ora 12:30 - 12:40 ne intalnim cu alti motociclisti langa OBI! De acolo se merge la Vladimirescu la Padure. Daca mai vine cineva si vreti sa ne gasiti il sunati pe Lutzifer daca aveti numarul lui sau nr-u din semnatura. :P

 

:P

Editat de Atti
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum stateam eu fain frumos la comp pe la ora 10:30 si ma gandeam pe unde s-ar putea merge si azi la o plimbare scurta de Duminica... LauMoto imi propune sa iesim la padure la Vladimirescu (la nici 10 km de Arad). Asta si cautam, un loc cat mai aproape, cu padure, aer curat si sa nu iasa scumpa afacerea.

Zis si facut... am vb cu Atti, a fost si el de acord. A fost bine ca am avut tot legat pe motor din ziua anterioara: izopren, gratar. La ora 12:00 am plecat de acasa cu directia BILLA sa luam carne, seminte, suc si ne-am intalnit cu inca cativa motociclisti la iesire din Arad. In cateva minute am ajuns la locul stiut de ei in padure la Vladimirescu. Am facut un foc, am fript carnitza, am inspectat putin zona pe langa Mures si cam asta a fost tot. Intre timp lumea ma suna la telefon sa ceara informatii pe unde suntem sa vina si ei... ca am lasat anunt pe forum ca am plecat. A fost putin inorat afara, macar nu ne-a ars soarele :P in rest fain cald, vreme frumoasa. La ora 17:00 si ceva am fost acasa.

 

 

Mai multe poze pe BLOG!

 

SL377367.JPG

 

SL377371.JPG

 

SL377378.JPG

 

SL377386.JPG

 

SL377387.JPG

 

SL377391.JPG

 

SL377393.JPG

 

SL377395.JPG

 

SL377396.JPG

 

SL377399.JPG

 

SL377406.JPG

 

SL377408.JPG

 

SL377422.JPG

 

SL377425.JPG

 

SL377429.JPG

 

SL377433.JPG

 

SL377435.JPG

 

SL377438.JPG

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Programul nostru de 1 Mai, mai exact Sambata 29.Apr - Duminica 1.Mai este de a pleca la COTA ZERO la limita dintre judetele ARAD si HUNEDOARA. :P

 

Excursia in sine este organizata de cei de la "VENIĂI CU NOI, ARAD!" care merg cu trenul, apoi cu autobusul si ultima portiune pe jos. La ei pe site găsiti mai multe detalii.

Noi o sa mergem cu motoarele :moron: (sau cu masina cine doreste) pe Valea Muresului aprox 110 km pana intre Ilteu si Zam unde facem la stanga vreo 25 km prin localitățile: PetriÂş, CorbeÂşti, RoÂşia Nouă, ObârÂşia si de aici incepe "drumul sa urce" pana in vârful dealului unde se face si camparea o noapte la cort, aproape de limita dintre judete numit COTA ZERO.

 

post-26086-1303895874_thumb.jpg post-26086-1303895898_thumb.jpg

 

Cele mai multe detalii pentru cei care vor veni cu noi le găsiți la mine pe blog in iesirea de anul trecut din data de 22-23.Mai.2010 cand am fost deasemea cu ei. O sa se intample in mare parte acelasi lucru ce vedeti in slide-uri. Excursia o vedeti AICI!

 

Plecarea o fi Sâmbătă dimineata, dar nu foarte devreme... la ora 9:00 intalnirea in PETROMUL din Micalaca la iesire spre DEVA, cu plecare la ora 9:15.

 

Nu stiu exact cine si cati vin cu motoarele pentru ca de anuntat ca posibili participanti s-au anuntat mai multi, si sa nu zic vreo prostie las sa se anunte ei personal sau sa vedem cine o sa fie prezent Sambata dimineata in benzinarie.

 

Ca idee de pe acuma vremea se anunta acceptabila, cu toate ca Duminica la intoarcere sun posibile ploi. Asta se mai poate schimba pe parcursul zilelor care au ramas, poate in bine poate in mai rau... ramane de vazut.

 

Pentru cei care vor veni sa aibe cu ei: Cort, sac de dormit, izopren, haine groase (dupa ce apune soarele se lasa frigul), de mancare sa isi aduca fiecare ce crede de cuviinta, apa este de la izvor.

 

Cei din grupul Veniți cu Noi sunt toti oamenii de treaba, sunt si mai tineri si mai batrani... o sa se faca cel mai probabil Sambata de pe la ora 12-1 o drumetie de vreo 8-10 km pana pe la ora 19:00 si Duminica poate ceva scurt dimineata... zona este frumoasa, nu e nimeni obligat sa faca drumetiile cu grupul.

 

Cel mai bine uitati-va la excursia de anul trecut si va faceti exact o idee despre tot: Excursia o vedeti AICI!

 

Daca are cineva intrebari, nu ezitati! (dar sa fie la subiect :P )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu speram sa dau de tine Berty la festival la Garnic si in cheile Nerei acum de 1 Mai. Oricum noi mergem, dar ne vedem cu alta ocazie. Drum bun sa aveti si distractie placuta.

Mersi la fel ! :P

Noi trebuie sa "fim mai cu moț" si sa facem ceva diferit față de restu :P

Ehh, glumesc... eu vreau sa merg in excursia asta la COTA ZERO ca sa combin plimbarea moto pe asfalt, cu cea offroad, cu drumetie, cu stat la cort, sa fiu inconjurat de dealuri, verdeață, oamenii calumea pe care nu i-am mai vazut de anu trecut din toamna... si asa mai departe! Si in plus de asta sunt limitat si la km, adica la bani! :blbl:

 

:P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Cu ocazia zilei de 1.Mai.2011, mai exact pe data de 30.Aprilie – 1.Mai am fost plecati intr-o excursie cu motoarele la COTA ZERO (Limita dintre judetele Arad si Hunedoara)

 

Mai multe poze gasiti pe BLOG!

 

Sambata dimineata la ora 9:00 a fost intalnirea si plecarea din Arad. Ne-am adunat intr-un final (sau mai bine zis am ramas) 4 motoare si 6 persoane. Eu cu Silvia cu TransALP, Atti cu TranALP, Calin cu TransALP si Paul cu Patri cu Pegaso.

 

Am mers pe Valea Muresului 100 km pana dupa Ilia unde am facut stanga 20 km prin localitatile/satuletele Petris, Corbesti, Rosia Noua, Obarsia si de acolo am urcat putin pana in varf de deal unde am campat. Chiar pe urcare ne-am intalnit cu grupul, cei de la Veniti Cu Noi. Ne-am sincronizat bine si am ajuns deodata cu ei sus pe la ora 12:00 :blbl:

 

Cum am ajuns sus, ne-am pus pe treaba: pe despachetat motoarele de bagaje, de facut cortul, am mancat ceva, am pregatit rucsacul de tura si pe cand sa plecam cu grupul la plimbare ce sa vezi? Ne-a “lovit” o lene, si asa n-am mai avut nici un chef de umblat pe dealuri vreo 6 ore bune, plus ca pe cer s-au format niste nori de ploaie de toata frumusetea care ne asteptau. Asa ca am hotarat sa stam prin zona corturilor si sa lenevim. Doar Calin a plecat cu ei pe tura, Atti s-a culcat, eu cu Silvia si Paul cu Patri am plecat la o plimbarica scurta in zona pana la locul unde este trecut ca fiind limita de judete dintre Arad si Hunedoara. Acolo am cautat fiecare dupa putin semnal sa putem suna acasa la parinti sa le mai dam vesti despre noi si am revenit la corturi.

 

Spre seara a pregatit lumea terenul de volei, Kalman si inca cativa au muncit la confectionarea si proiectarea fileului. Dupa ce totul a fost gata ne-am pus pe treaba si am jucat pana cand nu am mai vazut. Am vazut in premiera si cum se sparge o minge de volei . A crapat “pielea” in aer, a iesit besica dupa care a fost POC! :P

 

Dupa volei am mers putin sa belim ochii la proiectia cu diapozitive din excursii mai vechi ale domnului Marius Terchila. Ziua de Sambata a cam fost la final, asa ca ne-am bagat in corturi si am tras un somn. Unii am dormit mai bine, alti mai putin bine… sau mai prost :P

 

Duminica dimineata ne-am trezit pe la 8:00, ne-am uitat “pe geam” si am vazut ca este inorat dar inca nu ploua pe cum prognozau la meteo cu doua zile inainte. Atunci am decis sa ne miscam si sa adunam lucrurile sa putem pleca pana nu incepe ploaia. Asta am si facut, la ora 11:00 am plecat, dar de data asta am trecut dealul la Vata de Jos. Am dat de o portiune cu noroaie de vreo 200-300 m, dar nu a fost foarte grav… am prins noi zone si mai urate. Dupa vreo 10 km am dat de asfalt foarte fain, drum ingust prin satulete, fain de tot. Am venit pe ruta Varfurile-Gurahont-Ineu-Pancota-Siria-Arad. Din Pancota a inceput sa picure foarte incet… asa a tinut-o pana la intrare in Arad unde a picurat putin mai tare, sau a plouat slab. Pe la ora 14:00 am fost acasa bine mersi!

 

A fost o excursie frumoasa, a fost shod ca nu am fost pe traseu cu grupul, ma bucur ca am avut din nou dreptate cu vremea si ca nu ne-a plouat. Tot timpu trebuie sa risti in prinvinta vremii, ca de cele mai multe ori e pe dos fata de ce prognozeaza astia… realitate a demonstrat-o de prea multe ori deja.

 

SlideShow FOTO/VIDEO

 

DSC_4333.JPG

 

SL377621.JPG

 

DSC_4346.JPG

 

SL377627.JPG

 

SL377633.JPG

 

SL377645.JPG

 

SL377652.JPG

 

SL377655.JPG

 

SL377659.JPG

 

SL377660.JPG

 

DSC_4350.JPG

 

DSC_4368.JPG

 

SL377683.JPG

 

DSC_4376.JPG

 

DSC_4434.JPG

 

DSC_4397.JPG

 

DSC_4406.JPG

 

DSC_4413.JPG

 

DSC_4418.JPG

 

DSC_4422.JPG

 

Plimbare de Duminica, 8.Mai.2011

 

Am fost cu Atti intr-o plimbare si inspectie sa vedem ce s-a mai lucrat din toamna la Autostrada ARAD – TIMISOARA. Am mers pana in SAG si de acolo spre CRUCENI. In aceea zona nu s-a vazut nimic lucrat in plus fata de cum era in toamna… posibil sa lucre in alte zone (in cazul fericit)

Si in slide mai vedeti si plimbarica de seara… am fost la un pahar de vorba cu Paul, Stefan cu Georgiana si Alex (Makaveli).

 

 

Later Edit: 13.Mai.2011, Ora: 14:00

 

Maine, Sambata 14.Mai.2011 ar merge de-o frigare si o plimbarica scurta prin zona.

Momentan nu stiu inca o locatie anume, dar putem gasi. Daca mai este cineva care nu merge la Mako, sau prin alte parti si are chef de o plimbare cat sa nu stea acasa, sa bage la maț o carnitza ceva... sa se bage in seama sa vedem unde am putea merge (dar repet, undeva scurt ca traiesc vremuri grele :rolleyes: )

 

Daca nu se aduna lume, macar 2-3 moto nu stiu inca ce fac/facem cu Atti. Mai postez diseara daca nu o fi miscare azi pe aici! :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ar merge o frigare Âşi un drink.gif

Exact... si de :drink: ceva pe langa!

 

Eu zic asa: sa ne intalnim la ora 12:00 la BILLA (sa nu fie nici prea devreme nici prea tarziu) Vedem cati o sa fie prezenti acolo, pana facem cumparaturile stabilim in ce directie o luam. :moto:

 

Mai incerc sa dau de lume in seara asta... si ramane sa ne vedem sau postam pe forum daca apare ceva! :wink:

 

Later Edit: 15.Mai.2011 , ora: 00:50!

 

Sambata pe data de 14.Mai.2011, afara fiind o zi super faina am decis sa facem o plimbare scurta pe undeva prin zona. Destinatia am hotarat-o in ultimul moment, in timp ce faceam cumparaturile de la BILLA. Intalnirea a fost la ora 12:00. Am luat fiecare ce a avut nevoie si la 12:30 am plecat spre Paulis. Am fost eu cu Silvia, Atti cu Moni, Razvan cu Claudia, Ovi (picasso_ss), Alex (Makaveli), Titi (Vest). :moto:

 

Am ajuns pe la 13:00 si un pic la locul de camping, am stat cat am stat… dupa am adunat lemne, am facut foc, am fript carnea, am mancat bine, am povestit, ne-am jucat cu fressby-u… pe scurt: Ne-am simtit tare bine! :bigstar:

 

In jurul ori 17:00 am plecat de acolo si directia direct acasa. Mai multe vedeti in poze si SlideShow doar VIDEO cu noua jucarie Action Camera Drift x170!

 

Detalii pe blog - Lutzifer.TransALP.ro

 

Pozele pe - Picasa!

 

SlideShow!

 

Poze:

 

SL378056.JPG

 

SL378058.JPG

 

SL378059.JPG

 

SL378060.JPG

 

SL378061.JPG

 

SL378063.JPG

 

SL378065.JPG

 

SL378068.JPG

 

SL378071.JPG

 

SL378073.JPG

 

SL378081.JPG

 

SL378084.JPG

 

SL378086.JPG

 

SL378089.JPG

 

SL378091.JPG

 

SL378093.JPG

 

SL378095.JPG

 

SL378102.JPG

 

SL378104.JPG

 

SL378107.JPG

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sâmbătă sau Duminică mai facem o ieÂşire ceva de genu ca Âşi cea de Sâmbăta trecută? (cei care au fost Âştiu cât e de plăcut :rolleyes: Âşi de ieftin )

Tot aÂşa undeva in zonă, nu foarte departe. Să vedem cum o să fie vremea. De aia am zis Sâmbătă sau Duminică. :bigstar:

 

Eventual ne vorbim mâine (Joi, la Moto Thursday), să vedem dacă ar fi doritori. :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:scratch:

Inca n-am hotarat nimica :D Dar trebuie gasita o zona faina prin apropiere. Sa vedem cand ar putea lumea, mie mi indiferent ca-i Sambata sau Duminica :moto:

Daca ar fi sa aleg... as alege ziua de Sambata ca Duminica poate merg cu bitzi la Ceala :wink:

 

Later Edit: 20.Mai , Ora: 19:07

 

Mna ce facem? Merem maine sau poimaine undeva?

Ar fi cineva disponibil pentru o plimbare scurta la o frigare prin zona?

 

Is doua variante!

 

1. Maine am putea merge de dimineata de pe la 10-11... sa stam pana pe la 3. Sa venim acasa si sa merem la parada moto de care zicea Kato cu nuntasii :moto:

 

2. Duminica mers de la 11:00 la LAS VEGAS la circuit la SuperMoto si de la 1 cand ii gata, la o frigare la iarba verde. Da parca Duminica as baga si o tura cu bitzi (daca o fi sa fie)

 

Deci nu stiu... ziceti si voi ceva!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

duminica...

Ok, asa ramane! Merem la Las Vegas si de acolo o intindem pe undeva (scurt!!!) :moto:

 

Later Edit: 21.Mai , Ora: 20:08

Cum spuneam si mai sus, maine DUMINICĂ 22.Mai.2011 dimineata in jurul orei 11:00 mergem la circuitul Vik Power (Las Vegas) la competitia moto! Stam pana pe la ora 14:00 aprox, sau cat ne sitim bine si plecam la BILLA la niste cumparaturi. De acolo directia VALEA CLADOVEI la iarba verde, frigare, umbra, relax, durut la banană, etc :rolleyes:

 

Diseara voi posta aici NUNTA lui Sebi pe MOTOARE! :chop1: :biker: :07Biker:

 

Diseara voi posta aici NUNTA lui Sebi pe MOTOARE!

După cum am promis am venit cu pozele si slide-ul. Drept ii că am terminat cam tarziu, dar asta e! A imbatranit si compul meu... numai percuteaza cum trebuie. Ma chinui cu el de numa !!!

 

Deci sa trecem sa subiect: Sambata pe data de 21.Mai.2011, a avut loc nunta lui Sebi si Ribana. S-a organizat o parada moto prin oras, s-a mers la cei doi acasa, la biserica. A fost o atmosfera placuta, vremea super faina, soare, caldura. Au fost in jur de 30-35 de motoare. Mai multe vedeti in poze si in SlideShow VIDEO!

 

Direct pe BLOG - Lutzifer.TransALP.ro

 

Pozele pe - PICASA!

 

 

SL378131.JPG

 

SL378135.JPG

 

SL378156.JPG

 

SL378170.JPG

 

SL378172.JPG

 

SL378175.JPG

 

SL378178.JPG

 

SL378186.JPG

 

SL378188.JPG

 

SL378190.JPG

 

SL378191.JPG

 

SL378194.JPG

 

SL378195.JPG

 

SL378197.JPG

 

SL378201.JPG

 

SL378205.JPG

 

SL378206.JPG

 

Later Edit: 22.Mai, ORA: 11:05

 

Acuma plecam la circuit... stam cat stam si venim acasa dupa bagaje (izopren, gratar, etc) sa nu le caram cu noi in colo. Dupa care vom merge la BILLA la cumparaturi si directia VALEA CLADOVEI - Valea din DREAPTA! Nu cea din stanga unde mergea pana acuma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Duminica au avut loc pe Circuitul Vik Power din ARAD campionatele nationale de NuperMoto si viteza juniori.

La ora 11, pe circuitul Vik Power din Arad s-a dat startul in prima mansa a acestui sezon competitional de supermoto si viteza juniori. Competitia a fost organizata de clubul sportiv Lupo Racing din Timisoara si a inclus si o cupa dedicata scuterelor, dar si una la care pot participa sportivii cu motociclete de epoca.

 

Peste 60 de sportivi au fost aÂşteptați la circuitul Vik Power pentru antrenamente cronometrate, printre care si aradenii: Eduard Haiokovski, campionul national en-titre, proaspat admis în echipa de campionat mondial Aprila PMR H20, Sorin Traistariu, vice-campion national supermoto, dar si tanara speranta a motciclismului romanesc, Andrei Filimon, vice-campion naaional la juniori III viteza si supermoto 65 cmc.

 

Pe blog - Lutzifer.TransALP.ro

 

Poze pe - Picasa!

 

SlideShow FOTO/VIDEO!

 

Poze:

 

SL378211.JPG

 

SL378212.JPG

 

SL378215.JPG

 

SL378220.JPG

 

SL378222.JPG

 

SL378224.JPG

 

SL378226.JPG

 

SL378229.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...