stanalexro Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 ;) :lol: LANTUL :lol: :lol: :hug: si gumele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 (editat) MI-AM COMANDAT DUNLOOP XTRAIL SAPTAMANA VIITOARE daca tot schimb lant pinioane Editat Mai 17, 2008 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 despre tura de weekendu asta...merge...ok...si despre Transalpina,se dicuta... interesant despre tura de weekendu asta, ca nu te-am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 18, 2008 Autor Share Postat Mai 18, 2008 (editat) Poze de la Sighistel , Vascau - Moneasa ! A fost foarte fain , o caldura de numa , zona super ! Numa un pic c-am putini ... da asta e http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=988 Slideshow ... Editat Mai 18, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 MI-AM COMANDAT DUNLOOP XTRAIL Dunlop, Adi, nu "Dunloop" Când m-ai întrebat te-am sfătuit să iei Metzeler sau Michelin Anakee E bun Âşi Dunlop, dar nu-i place să stea la soare Âşi în frig extrem, se coace repede Âşi crapă Eu a trebuit să schimb Dunlopul Trailmax de pe față cu toate că nu era uzat Dacă ai grijă unde parchezi vara te ține cel puțin 10.000 km. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Acuma sfarsitu asta de saptamana 23-24-25 Mai , daca totul merge bine si ies planurile cum trebuie atunci facem TRANSALPINA ! Aici sigurat vor fi doritori ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 SIGUR DAR NU LUNA ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 daca ies toate conform planurilor...poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Lutzifer, ceva pentru tine, la modul serios http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1438490562 Si pentru ceilalti, dar nu stiu care s-ar duce pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Lutzifer, ceva pentru tine, la modul serios http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1438490562 Si pentru ceilalti, dar nu stiu care s-ar duce pe acolo... Mda , foarte fain ! Trebe sa ai un pic de sange`n putza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 foai mah...brrrrr...m-or trecut toti fiorii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 AM INTRAT PE FORUM LA HUNEDOARA SI AM CERUT INFORMATII DESPRE TRASEU bagati un ochi pe acolo Alex te pui la punct pana vineri? eu sper ca joi sa pun totul la punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 AM INTRAT PE FORUM LA HUNEDOARA SI AM CERUT INFORMATII DESPRE TRASEU bagati un ochi pe acolo Alex te pui la punct pana vineri? eu sper ca joi sa pun totul la punct nu stiu ce sa zic...eu momentan is in asteptare...si pe urma tre sa vorbesc cu "finantatorul",daca ma sponsorizeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Acuma sfarsitu asta de saptamana 23-24-25 Mai , daca totul merge bine si ies planurile cum trebuie atunci facem TRANSALPINA ! Aici sigurat vor fi doritori ... eu nu, din pacate sunt prins cu port arthur. cine stie cunoaste. dar daca se amana excursia pe weekendul 30-31-01 sunt prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 eu nu, din pacate sunt prins cu port arthur. cine stie cunoaste. de ce "din pacate"? fii mandru, pui de dac! o sa vin sa te vad. Nu este niciun topic despre asta? Eu nu gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) prefer sa fiu mandru dupa . nici eu nu am gasit nici un topic , asa ca o sa pun un link aici cu programul festivalului pentru cei interesati : http://www.rockfest.ro/index.php?com=menu&menu_id=3 korben, eu o sa fiu prin zona si vineri si sambata. daca apari da un semn, sa bem si noi o bere (cu sau fara alcohool ) Editat Mai 20, 2008 de nashoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 korben,ne sunam...ca si eu o sa ma duc la port,dar inca nu stiu cu ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 korben,ne sunam...ca si eu o sa ma duc la port,dar inca nu stiu cu ce... Păi de ce, care ți-i baiu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 Deci in concluzie sa inteleg ca nu vine nimeni pe Transalpina week`endu asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 weekendu asta n-are rost...dupa ce sa mergem daca ne-a fost confirmat faptul ca pe Transalpina inca mai ii zapada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 daca tu nu ai chef eu cel putin merg atti? berty? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 daca tu nu ai chef eu cel putin merg atti? berty? eu tare as merge , si atti , numa ca singuru lucru ce ma dezamageste un pic ii vremea ! Ca ploua toata saptamana si daca chiar nu o sa ploua pe week`end o fi un noroi de numa , mie numa de aia mi , nu de zapada ! Ca zapada ii chiar faina Vedem vineri mai sigur ce facem ... asta e ! In Romania nici vremea nu-i buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) daca tu nu ai chef eu cel putin merg atti? berty? MERGEM!!!!!!!!!!!!!!!! (numa sa nu ploua cand plecam) weekendu asta n-are rost...dupa ce sa mergem daca ne-a fost confirmat faptul ca pe Transalpina inca mai ii zapada? NOUA NI S-A MAI CONFIRMAT (si pe TAUT-BARZAVA) ca nu putem trece (ca nici nu are rost sa o luam pe drum ca nu ai cum sa treci) si totusi am trecut! nu te poti lua dupa auzite si crezute!!!!!!!!! scuze ne putem gasii fiecare numai sa nu mergem (nu-i asa greu) Editat Mai 20, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 poate nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 eu poola...nu imi vin nici gumele nici lantzu...poate pe vinerea viitoare...m-as drod in nas...drum bun sa aveti dudes!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate