ticokle Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 nu se poate nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 Weekendu asta lasam atunci Transalpina , nu ca nu ar fi participanti , numa de aia ca nu am caciula de iarna ! Si nu am curaj sa innoptez pe Transalpina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Weekendu asta lasam atunci Transalpina , nu ca nu ar fi participanti , numa de aia ca nu am caciula de iarna ! Si nu am curaj sa innoptez pe Transalpina !!! si eu ma las pagubas ca nu am ciorapi grosi si nu vreau sa-mi murdaresc cizmele noi! si mi-e frica de noroi si de ploaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 si eu ma las pagubas ca nu am ciorapi grosi si nu vreau sa-mi murdaresc cizmele noi! si mi-e frica de noroi si de ploaie! va pot imprumuta ursul la unu din voi cine stie cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 si eu ma las pagubas ca nu am ciorapi grosi si nu vreau sa-mi murdaresc cizmele noi! si mi-e frica de noroi si de ploaie! asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 DECI VA E FRICA CA VA IA FOC HAINELE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Ce reiese din toate discutile de pana acuma ii ca: Se amana TRANSALPINA pe sapt vitoare !!! Nu ca m-ar surprinde prea mult treaba cu amanatu ! Chiar is curios din cei care au avut scuze sapt asta , catzi o vina sapt viitoare ! Sa vedem daca merita toate amanarile de pe o saptamana pe alta ! Acuma putem zice ca avem toti o scuza naturala , VREMEA NEFAVORABILA !!! Editat Mai 22, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Explicatia e urmatoarea: 日本舉百事,復振於世。會鄰國皆有事,故東亞間止得日本可以稱庶。昭和末,商業浮誇 天皇以舉國降。美國許其王位,又禁日本言兵事,自此日本憲法昭示「終世不戰」。僅得立 都道府縣之下置郡、政令指定都市十七。政令指定都市為有口五十萬者,並成一方之要邑,即授自治。下稱政令市。另有特例市四十四、中核市三十五,乃中邑授自治類也。治所皆中核市以上者。 Sper ca acum e clar pentrru toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Explicatia e urmatoarea: 日本舉百事,復振於世。會鄰國皆有事,故東亞間止得日本可以稱庶。昭和末,商業浮誇 天皇以舉國降。美國許其王位,又禁日本言兵事,自此日本憲法昭示「終世不戰」。僅得立 都道府縣之下置郡、政令指定都市十七。政令指定都市為有口五十萬者,並成一方之要邑,即授自治。下稱政令市。另有特例市四十四、中核市三十五,乃中邑授自治類也。治所皆中核市以上者。 Sper ca acum e clar pentrru toata lumea traducerea:yotzomping dy tzuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 Explicatia e urmatoarea: 日本舉百事,復振於世。會鄰國皆有事,故東亞間止得日本可以稱庶。昭和末,商業浮誇 天皇以舉國降。美國許其王位,又禁日本言兵事,自此日本憲法昭示「終世不戰」。僅得立 都道府縣之下置郡、政令指定都市十七。政令指定都市為有口五十萬者,並成一方之要邑,即授自治。下稱政令市。另有特例市四十四、中核市三十五,乃中邑授自治類也。治所皆中核市以上者。 Sper ca acum e clar pentrru toata lumea Mda , cine altcineva ne putea explica mai clar aceasta problema ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Ce reiese din toate discutile de pana acuma ii ca: Se amana TRANSALPINA pe sapt vitoare !!! Nu ca m-ar surprinde prea mult treaba cu amanatu ! Chiar is curios din cei care au avut scuze sapt asta , catzi o vina sapt viitoare ! Sa vedem daca merita toate amanarile de pe o saptamana pe alta ! Acuma putem zice ca avem toti o scuza naturala , VREMEA NEFAVORABILA !!! deci bagam ceva duminica??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Care vine la Deva la Cetate si la o pizza ? spre linistea voastra nu trebuie sa urcati pe jos,este telecabina! Editat Mai 22, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Ce reiese din toate discutile de pana acuma ii ca: Se amana TRANSALPINA pe sapt vitoare !!! Nu ca m-ar surprinde prea mult treaba cu amanatu ! Chiar is curios din cei care au avut scuze sapt asta , catzi o vina sapt viitoare ! Sa vedem daca merita toate amanarile de pe o saptamana pe alta ! Acuma putem zice ca avem toti o scuza naturala , VREMEA NEFAVORABILA !!! eu vin saptamana viitoare daca rezolv motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Pe mine ma incanta sa merem undeva Duminica , da nu la Deva ! Sa bag 300 km aiurea ... Las` ca vedem , undeva tot merem ! Ca asa se aude ca se amelioreaza vreme pe duminica ! Editat Mai 22, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Ar fi fain la Cetatea Devei .... aia m-ar incanta si pe mine ) ....k pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Pe mine ma incanta sa merem undeva Duminica , da nu la Deva ! Sa bag 300 km aiurea ... Las` ca vedem , undeva tot merem ! Ca asa se aude ca se amelioreaza vreme pe duminica ! pai pe tine te lasam sa vii pe drumuri de tara...ca sa nu faci 300 km aiurea,daca vrei iti fac un traseu! Ne intalnim in spatele Cetatii daca vii dinspre S-E... Editat Mai 22, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 (editat) se merge cu telefericul la cetate? daca da ma bag si io am facut rost de harti cu transalpina si m-am bagat pe softpedia pt informatii Editat Mai 23, 2008 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 se merge cu telefericul la cetate? Dupa cateva informatii primite de la Atti se poate merge si cu motoru pana aproape sus la cetate , pe un drum cu piatra cubica! Dupa care se lasa motoru si se merge pe jos inca un pic ! Daca chiar se baga atata lume la traseu asta miraculos de Duminica pana la Deva , ma bag si eu ca n`am de ales Oricum traseul trebuie sa contina numa asfalt , nu ma gandiam la offroad ! Ca dupa ploilea astea ... ii rau sa te gandesti ce ii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Dupa cateva informatii primite de la Atti se poate merge si cu motoru pana aproape sus la cetate , pe un drum cu piatra cubica! Dupa care se lasa motoru si se merge pe jos inca un pic ! Daca chiar se baga atata lume la traseu asta miraculos de Duminica pana la Deva , ma bag si eu ca n`am de ales Oricum traseul trebuie sa contina numa asfalt , nu ma gandiam la offroad ! Ca dupa ploilea astea ... ii rau sa te gandesti ce ii ... deci cine se baga in final? eu merg si singur orice ar fi...cine vine e binevenit! Duminica la ora 9 intalnire la Petrom langa sens la iesirea din Micalaca! v-am salutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 daca vine lantul maine propun o iesire mai cu folos PESTERA URSILOR nu de alta dar nu am mai vazut-o de 22 de ani si parca si acum i-mi staruie mirosul acela de pestera de atunci asta e o propunere nu dati cu parul cam 300km o iesire usoara de relaxare as pune si poza cu traseul da programul asta ce il am e cam prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 daca vine lantul maine propun o iesire mai cu folosPESTERA URSILOR cam 300km o iesire usoara de relaxare Asta mai mere , eu cu Atti ma bag la tura asta ! Banuiesc ca si Nashoo ! Suntem 4 , sa vedem pe Calin dak isi rezolva carenele ! Tu Kato ? ... nu te incanta mai repede de cat Deva ? Si eu sper ca maine sa mai ajunga din echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 deci cine se baga in final? Eu, ca la Pestera Ursilor nu este pizza mai vorbim prin telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 Aprox 300 km ... harta ... acuma nush exact un pica pestera ursilor ! da am facut aprox ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 plecarea pe la siria? sau mai vorbim maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 (editat) plecarea pe la siria? Tu vi din Siria ... da noi ne vb astia care plecam din Arad ! pana acuma Eu , Atti , si Nashoo sigur ! + tu din Siria ! Restu nush ... se anunta ei maine daca vor sa vina ! Traseu zic ca l-am facut bine ... Plecarea o fi ceva de genu orei 9:30 din Petrom Micalaca ... , intalnirea acolo la 9:15 Mai tinem leg pe forum daca or fi schimbari minore ... Editat Mai 23, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate