elzorab Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Aprox 300 km ... harta ... acuma nush exact un pica pestera ursilor ! da am facut aprox ! de ce nu va bagati pe la vascau---->moneasa (doar 23km)--->sebis...distractie garantata pe cinste enduro ... nu vascau----> varfuri---->buteni ...aici gropi in asfalt si atat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 BINE BINE... CAND II ? SAMBATA SAU DUMINICA????? IOS MAI PROST SI NU INTZELEG!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 (editat) de ce nu va bagati pe la vascau---->moneasa (doar 23km)---> Pe Vascau - Moneasa am fost acuma sapt trecuta ! Eu , Atti si Calin ! Oricum dupa ploaia de sapt asta ii chinuiala , ca o fost noroi si fara ploi exagerate ! BINE BINE... CAND II ? SAMBATA SAU DUMINICA????? IOS MAI PROST SI NU INTZELEG!!!!!!! DUMINICA ii plecarea la ora 9:30 din Petrom Micalaca ! Editat Mai 24, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 deci duminica merem la urs . numa sa nu ne intalnim cu ursoaica si sa venim napoi cu urme de laba pe noi . caline de ce nu vii ? hai ca dau eu o clisa , daca vrei am si cu gust de pizza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 dati oleaca planurile peste cap veniti voi pe la siria ca vine si narcis alin si inca un endurist prieten cu atti din pancota pe narcis il stie atti deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 (editat) dati oleaca planurile peste cap veniti voi pe la siria. Venim noi la Siria ! La 10:00 in Siria ii bine ? Editat Mai 24, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 Ramane cum am stabilit ... ne vedem maine ! Am auzit ca o sa fim catziva , super ! Bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Laci+Lavinia si Nicu+Eli au ajuns cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 SI NOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 Laci+Lavinia si Nicu+Eli au ajuns cu bine Fain atunci ! Si noi am ajuns bine , numa c-am obositi , Dar a fost faina tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Frumoasa tura a fost. Numa a fost putin obositoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=1034 Tura de ieri a fost de 520 km ... foarte faina , cu multi participanti ! La inceput 10 motoare , dupa care am ramas doar 8 ! Harta cu traseu Dintr-o gresala umana ( adica PROSTIA SI NEATENTIA MEA ) slide-u de la tura asta o sa contina numai poze ca filmuletele le-am sters , DIN GRESALAAA !!! Inainte sa le fi salvat si altundeva sau sa le fi dat si la altcineva ! Se mai inplanta Editat Mai 26, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 SI NOI Păi de tine era vorba in propoziție, în zona "Laci+lavinia" Obositule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 NU IMI PLACE SA CONDUC NOAPTEA. DE FAPT CONDUC MAI INCET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 NU IMI PLACE SA CONDUC NOAPTEA. DE FAPT CONDUC MAI INCET Exista o singură soluție la această problemă: trebuie să conduci mai mult noaptea Mă ofer să te însoțesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 SlideShow cu poze numa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 COSMARUL MEU ESTE SA CONDUC NOAPTEA SI SA SI PLOUA!! DAR ITZI MULTZUMESC PENTRU OFERTA ASA CA MAI BINE NU .ORICUM UN TIMP STAU PE ACASA SA IMI PUN MOTORUL LA PUNCT SUSPENSIA FATZA SI LANTZU,SUSPENSIA SPATE CRED CA MAI ASTEPTA MAI MULT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 NU IMI PLACE SA CONDUC NOAPTEA. DE FAPT CONDUC MAI INCET eu ziua conduc incet, si noaptea foarte incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) eu ziua conduc incet, si noaptea foarte incet eu invers ziua incet si noaptea tare,intreaba pe baieti! Editat Mai 27, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu invers ziua incet si noaptea tare,intreaba pe baieti! Pai cu a ta ar fi trebuit sa nici nu te mai vad in fata, dar eu am fost nevoit sa te depasesc Nu fiindca ai lasat-o mai moale ci pentru ca nu-mi place sa frânez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plimbaretu" Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 tura a fost de toata frumusetzea mai vreau din pacate pe transalpina o sa lipsescdin cauza alegerilor ce sa fac daca nu m-am angajat la aprozar m-am facutcam din asta dar cu baston o sa fac eu transalpina si daca singur o sa trebuiasca sa plec da pana atunci mai trebe sa astept distractzie la maxim, drumuri uscate fara evenimente neplacute, si povesti de drumetzie cat mai interesante sa avetzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 tura a fost de toata frumusetzea mai vreau din pacate pe transalpina o sa lipsescdin cauza alegerilor ce sa fac daca nu m-am angajat la aprozar m-am facutcam din asta dar cu baston o sa fac eu transalpina si daca singur o sa trebuiasca sa plec da pana atunci mai trebe sa astept distractzie la maxim, drumuri uscate fara evenimente neplacute, si povesti de drumetzie cat mai interesante sa avetzi nu te necaji, ca nici eu nu pot tot din cauza alegerilor inseamna ca s ar putea sa merem in weekendul 7-8 iunie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 ÂŞi eu mă înscriu pentru 7-8 iunie Care are un loc liber în cort_ Sunt cuminte, nu dau din picioare, sforăi ca tot omu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate