Lutzifer Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 daca o sa iasa faina tura asta acuma , nu-i exclus ca nu ne inscriem si noi inca odata in 7-8 iunie Sau poate atunci bagam un Transfagarashan ... Azi am facut o plimbare cu Atti pana la TM dupa garnitura ( chedere ) Cateva poze de pe drum ... in Sagu se lucra la drum si a fost coloana de masini pe catziva km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 7-8 iunie o sa mor eu de ciuda ca voi mergeti eu merg acum 7-8 iunie o sa vad eu ce fac dar nu prea multe atti berty eu sigur mergem acum atti cu moni, eu cu manu ,berty solo abia astept trebuie sa ne intalnim sa facem planuri de traseu nu de alta dar sa avem ce schimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 atti berty eu sigur mergem acumatti cu moni, eu cu manu ,berty solo Si Nashoo vine sigur acuma pe Transalpina ! Suntem 4 motoare care merem ... si Nashoo vine singur ! ca la amandoi fetele au Banchetu Duminica! ca doara is in aceas clasa amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 berty nu merge solo.....merge cu mine , ca tre sa ma ia la el in cort in alta ordine de idei, cum se anunta vremea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 in alta ordine de idei, cum se anunta vremea ? Pana acuma vremea se anunta asa si asa ! Oricum o fi , merem ! La munte ii foarte variabila vremea , nu te poti lua dupa meteo prea mult ! Dute tu numa la TM sa iti iei sac de dormit bun , ca daca tzi frig o sa te lipesti de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 daca o sa iasa faina tura asta acuma , nu-i exclus ca nu ne inscriem si noi inca odata in 7-8 iunie Sau poate atunci bagam un Transfagarashan ... Azi am facut o plimbare cu Atti pana la TM dupa garnitura ( chedere ) Cateva poze de pe drum ... in Sagu se lucra la drum si a fost coloana de masini pe catziva km ma,am si eu ceva colaci de tuburi de dus si cablu de la timisoara! faceti un drum?daca tot ati trecut la carausie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Dute tu numa la TM sa iti iei sac de dormit bun , ca daca tzi frig o sa te lipesti de mine [/size] lasa ca orice caldura e binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Dute tu numa la TM sa iti iei sac de dormit bun , ca daca tzi frig o sa te lipesti de mine deja-i luat si probat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 atti stii ce ma intreb oare cati km or sa mearga fetele pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 atti stii ce ma intreb oare cati km or sa mearga fetele pe jos Fata mea si alu nashoo scapa usor sapt asta ! Si o sa scape si sapt viitoare usor , pe Transfagarashan ! Acolo nu-i de mers pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Park vad ce fain o sa fie ... numa sa prindeti vreme faina ... de restu va ocupati voi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 mai e mult pana maine? se poate sa mai vina un baiat din mangalia cu suzuki dr i-am zis unde ne intalnim dupa sugag unde din intamplare mi-a zis tata ca am neamuri uf abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 incerc sa plec cit mai de dimineata sa ne gasim... urc la Sibiu dupa ai mai vb,... hai,drum bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 incerc sa plec cit mai de dimineata sa ne gasim...urc la Sibiu dupa ai mai vb,... hai,drum bun... noi cred ca plecam pe la 3 te sun cand suntem pe drum oricum te invidiez pt ca mergi mai mult ca noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 noi cred ca plecam pe la 3 Am vb cu nashoo acuma seara , si nush daca plecam chiar la 3 ... era vb ca el poate pleca de la lucru doar la 4 , dar face pe dracu`n 4 si incearca sa scape mai repede ! Deci sa speram ca pe la 3:30 - 4 sa plecam din Arad ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 iar m-am trezit de dimineata \ la 2-3 is la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 iar m-am trezit de dimineata \la 2-3 is la voi Si eu m-am trezit haida hai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 si eu m-am trezit . sper ca la 3 sa fiu la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) si eu m-am trezit . sper ca la 3 sa fiu la voi Ar fi fain la 3 sa fi la noi ! La 3:30 deja sa fim pe Valea Muresului :) Tura a fost pe 3 sfert reusita ! Mai is pete de zapada dupa 14,5 km , de la Obarsia Lotrului ! Dar merita facut si pana acolo ca ii super frumos ! Cateva poze de incalzire , pana vor fi bagate restu pe site , si slide , etc ! Editat Iunie 1, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 :) SMF in ele gume...bah,poate apuc si eu luna august macar in plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 super iesirea uraaaaaaa serios nu e chiar floare la ureche dar merita riscul chiar cu pasager da dar nu o sa mai fie zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 mai, pana la urma ati trecut Pasul Urdele sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) mai, pana la urma ati trecut Pasul Urdele sau nu? nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! dar va lasam pe voi saptamana viitoare!!!! Editat Iunie 1, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 super poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca ne-am intalnit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate