Diutza Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 o sa fie tare fain ... cu ditamai zapadoiu pe margine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Numai trebuie sa va bateti capu pentru tura pe sapt viitoare, ca am gasit deja ... acuma am vb cu Alex si se merge pe Vf Bihor ! Plecarea de sambata aprox ora 12:30 - 13:00 ... si mai departe om vedea ! Sper sa ne adunam macar vreo 6-7 motoare ! ca nu am mai fost de mult ! Nu puteti spune ca nu stiti din timp ... Bau ! Ma culc ca mi somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Si eu aveam de gand sambata asta, intre timp a aparut o propunere de mers la mare, leneveala etc. Daca o sa conving pana vineri ma alatur si ne vedem in Balea. Apropos sper ca nu deranjez ca postez pe Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Si eu aveam de gand sambata asta, intre timp a aparut o propunere de mers la mare, leneveala etc. Daca o sa conving pana vineri ma alatur si ne vedem in Balea.Apropos sper ca nu deranjez ca postez pe Arad Super ! Sper sa convingi , nush pe cine trebe convins da , bafta Nu ii nici o prob cu postatu , poti sa te simti ca si la tine acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Trebe convinsa prietena si convinsa sa vina ca pasagera ca F650ul ei e la revizie pana luni .......postez maine rezultatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 Trebe convinsa prietena si convinsa sa vina ca pasagera ca F650ul ei e la revizie pana luni .......postez maine rezultatele Este o solutie foarte eficienta daca vrei sa o convingi ... o lasi sa conduca Transalpu si sa vezi numa cum vine Astept rezultatele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Nu ajunge la asfalt de aia are F650 ST 79cm vs 85 mai vedem ce o fi azi maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 FRUMOASE GUSTURI ARE PRETENA TA . LOGODNICA MEA VISEZA LA UN CHOPPER MICUTZ 125 MAX 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) nu se mai insrie nimeni pt TRANSFAGARASAN ( adica BALEA LAC)? Editat Iunie 12, 2008 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 nu se mai insrie nimeni pt TRANSFAGARASAN ( adica BALEA LAC)? Atti, cred ca acuÂş o să fie lac la noi cu atata ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 is in Bujac si ploua torential de o ora ... nu pot sa merg acasa D-zoo de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 ha ha io am venit din joy"s pana inmicalaca pe ploie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) ha ha io am venit din joy"s pana inmicalaca pe ploie hihi ... am ajuns acuma ! Numai ploua asa tare , is doar belti mari pe drum ! Editat Iunie 12, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 puluoaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Atti, cred ca acuÂş o să fie lac la noi cu atata ploaie c-am asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) O ultima strigare pentru Transfagarasan !!! Nu se mai inscrie nimeni la tura , 14-15 Mai ! Maine si poimaine ! ?? Asta ii traseu in colo , inapoi vedem , venim pe unde vrem Pana acuma suntem 4 motoare ! Atti , Kato , Nahoo si Eu ! Plecarea ii in data de 14 Mai ( Maine, sambata ) din Petrom Micalaca la ora 10:00 ! Vremea se anunta asa si asa ! Sigur prindem ploaie , dar si vreme "buna" Kilometri is aprox 600-700-800 ... Editat Iunie 13, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 sigur va fi ploaie, dar se va merita excursia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 sigur va fi ploaie, dar se va merita excursia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) V-ati trezit ma?? , Ca imediat se pleaca Pana acuma vremea ii frumoasa , 14 grade ... speram sa nu se strice prea repede Ne vedem la 9:40 in benzinarie Editat Iunie 14, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 pregatiti echipamentul de ploaie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 duminica sunt de servici... k ma bagam si io.. sa vedem ce mai aveti in program pt uichendu urmator k sunt liber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 sa vedem ce mai aveti in program pt uichendu urmator k sunt liber... Pe uichendu următor am programat vreme frumoasă cu mult soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) Pe uichendu următor am programat vreme frumoasă cu mult soare poi pt atunci deja m-am programat la un chef cu baietzii din Roman..."B.o.i.i. Roman"...asa isi zic ei..(am scris cu puncte intre k imi baga automat "cuvint jignitor". la Dealul Marului...intro padure ,pe niste coclauri,cu cortu...si de intors vreau sa ma intorc asa o repezeala prin muntii orientali... am vaz k pe 27,necst uichend,vor neste baietzi din Cluj sa faca transfagarasanu si transalpina...sa vad cum imi fac apele poa ' ajung si io... spor... Editat Iunie 14, 2008 de Manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 Acesta a fost traseul ... A fost de 860 de km , prima zi fara ploaie ! in schimb a doua zi si prima noapte (si singura) a plouat aproape incontinuu asa marunt ! Dar de aia ii bine ca am fost echipati pana`n dinti Cateva poze de incalzire pana o sa le postez pe site si pana is gata si slideurile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) vin si eu cu cateva poze,comentariu maine... Editat Iunie 15, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate