Lutzifer Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) mda...ca s-a auzit dupa aia cum bateau bolturile si lantul s-a intins! N`are nici pe dracu ! Editat Iunie 26, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 mda...ca s-a auzit dupa aia cum bateau bolturile si lantul s-a intins! Vrei sa spui ca dupa aia a mers motoru intins pana la Arad, asa-i? Mai mult am suferit eu decat motorul :kali: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Azi am fost si noi pana la Ghioroc la o baie ! De la ora 21:00 ... fain fu ! Pacat ca am ratat apusu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 :kali: Oanea s-o dus la pescuit acolo nu la baie...si-o scos unditza la suprafata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 macar eu am prin un peste mai serios, nu lipush ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 mah io ce prind tzap inapoi...nu pastrez nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Pe maine ramane atunci zona Tautz si inprejurimi(putina Endureala finutza)... cu plecare din Arad la ora 11:00 Petrom Micalaca ! Saptamana viitoare posibile sanse pentru TransAlPina si Transfagarasan ! 2in1 ... Traseul ! Nu ii sigur ca asa va fi ca cel din harta ... ce ii sigur ca se fac amadoua , ca pe unde se merge pana acolo si in drum spre casa nu se stie cu exactitate , probabil pe unde ne taie capu ! Editat Iunie 28, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Ba da ce fain v-ati distrat voi la Ghioroc TRANSFAGARASANU'cand urmeaza? :kali: Editat Iunie 28, 2008 de Diutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 Nunta pe doua (trei) roti la Arad ! Atti & Andreea ... 28.Iunie.2008 ! Foarte foarte fain a iesit treaba cu defilarea , care au fost stiu Un slideshow ... De pe MotoTube.ro >>> http://www.mototube.ro/view/652/nunta-pe-m...-28.iunie.2008/ Cateva poze ... vehiculul minune ... mirele si mireasa ( Atti si Andreea ) imbarcarea ultimele pregatiri ... la primarie ... Andreea Atti calutii ... in primarie ... La semafor ... Le Uram CASA DE PIATRA si Multa FERICIRE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Sa ma asteptati si pe mine baieti! Unde-i petromu' asta exact? Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 Sa ma asteptati si pe mine baieti! Unde-i petromu' asta exact?Fade La iesire din ARAD spre Deva ! Langa ii un sens giratoriu mare , ii si Selgrosu langa ! Gasesti sigurat ! sa fi daca poti cu 10 min mai repede acolo , dar daca zici ca vi , te asteptam oricum ! bau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) Vazand numai defilarea care a fost super, banuiesc ca si restul petrecerii a fost pe masura! Casa de piatra si fericire le doresc proaspetilor insuratei! Editat Iunie 29, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 heheh ATTI ..... CASA DE PIATRA... sau cum se zice si Fericire... sper sa ne vedem curand.... FAINA DEFILAREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 Plimbarica Tautz - Barzava , o baie reconfortanta in lacul Ghioroc ! iesire scurta de duminica ... Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=1169 SlideShow ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Plimbarica Tautz - Barzava , o baie reconfortanta in lacul Ghioroc ! iesire scurta de duminica ... Poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=1169 SlideShow ... Fain slide-u ... si tura de azi ... numa mi se pare k era putin cam mult noroi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) In legatura cu tura de tzara ... pana acuma s-a inscris pe lista Alex , deci suntem 3 motoare ! Mai sunt cel putin 2 locuri libere ... Vom face intre 3000-4000 km ... inca nu stim pe unde... dar se va afla si aia pe parcursul zilelor ... Nu intentionam Endureala... doar asa finutz daca ii cazu , nu vom face trasee precum TransALPina sau ceva de genu... O sa ajungem in Sud - Centru - Vest - Nord - Centru - Vest ... si tot asa prin tara Perioada va fi aprox din 25 iulie pana prin .... cat o fi ... 2 sapt ceva de genu ! Pentru TransALPina de sapt asta ce urmeaza... s-a inscris tot Alex si posibil Geza ( fade2black ) Sa va prezint vacutza de pe drumu care urca sus pe Vf. Bihor in varianta obisnuita si in varianta modificata de Nashoo ! Poiana Milka Editat Iunie 30, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 In legatura cu tura de tzara ... pana acuma s-a inscris pe lista Alex , deci suntem 3 motoare ! Mai sunt cel putin 2 locuri libere ...Vom face intre 3000-4000 km ... inca nu stim pe unde... dar se va afla si aia pe parcursul zilelor ... Nu intentionam Endureala... doar asa finutz daca ii cazu , nu vom face trasee precum TransALPina sau ceva de genu... O sa ajungem in Sud - Centru - Vest - Nord - Centru - Vest ... si tot asa prin tara Perioada va fi aprox din 25 iulie pana prin .... cat o fi ... 2 sapt ceva de genu ! Pentru TransALPina de sapt asta ce urmeaza... s-a inscris tot Alex si posibil Geza ( fade2black ) Sa va prezint vacutza de pe drumu care urca sus pe Vf. Bihor in varianta obisnuita si in varianta modificata de Nashoo ! Poiana Milka pt Transalpina m as inscrie si eu problema e ca vineri lucrez pana pe la 17, putem pleca din arad cel mai repede pe la 18-18.15, poate sa fie chiar si ora 19 daca va incurc planul vostru ziceti ca sa stiu ce fac eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 putem pleca din arad cel mai repede pe la 18-18.15, poate sa fie chiar si ora 19 Din privinta mea nu ar fi asa mare bai cu plecarea pe la 18:30, eu macar mai imi vad de treaba pana atunci ... dar trebuie sa mergem fara prea multa pauza sa ajungem la un loc de campare dupa Sugag de preferat, unde am campat data trecuta ca ii loc fain ! Mai repede de locu ala nu prea este unde sa fie si fain ... Trebe sa vedem ce zice si Alex ... daca ii bine si lui asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 pai caline,ziceai ca tu te bagi pentru Transalpina...dar cu transfagarasanu'? asta a fost ideea...vineri sa reusim sa ajungem pe aprope de urcare pe Transalpina si pe urma sambata trecem dincolo si campam undeva aproape de urcare pe Transfagarasan...si ca detasare,duminica dimineata facem Tfagarasanu'...hotara-te daca vi pe amandoua...si in legatura cu ceea ce am eu de zis,din partea mea oricum,numa sa fie la toata lumea bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Din privinta mea nu ar fi asa mare bai cu plecarea pe la 18:30, eu macar mai imi vad de treaba pana atunci ... dar trebuie sa mergem fara prea multa pauza sa ajungem la un loc de campare dupa Sugag de preferat, unde am campat data trecuta ca ii loc fain ! Mai repede de locu ala nu prea este unde sa fie si fain ...Trebe sa vedem ce zice si Alex ... daca ii bine si lui asa cati km sunt pana la Susag? daca ne prinde noaptea eu din incet voi deveni foarte incet.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 cati km sunt pana la Susag? vreo 230 km is sigur ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Astăzi s-a deschis oficial TransăgărăÂşanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Astăzi s-a deschis oficial TransăgărăÂşanul Era si cazul sa se deschida oficial ... ca deja ii practicabil de mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 vreo 230 km is sigur ... nu mai contati pe prezenta mea sambata sunt pe plantatie pana pe la 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate