Lutzifer Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 nu mai contati pe prezenta measambata sunt pe plantatie pana pe la 17 Nasol ... mna ce sa zic atunci , Spor la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 deci care nis pentru weekendu' asta? io,berty si atti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 deci care nis pentru weekendu' asta? io,berty si atti? Da , suficient ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 mbien...plecarea la ce ora o facem? eu zic sa o facem mai repede de ora 17,ca n-are rost sa tragem ca orbii sa ajungem la Sugag... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 mbien...plecarea la ce ora o facem? eu zic sa o facem mai repede de ora 17,ca n-are rost sa tragem ca orbii sa ajungem la Sugag... pe la 15:00 - 16:00 , sa mai apuc sa lucru ! Ca oricum mai week-u asta si dupa pauza pana la tura mare ca avem o gramada de lucru si nici asa nush daca o sa terminam ce avem, pana la sf lunii. mai vb. , bau ! Maine plecam la ora 16:30 din Petrom Micalaca , la ora 19:00 ne intalnim cu Geza (fade2black) in Deva ! Bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Aveti o gasca faina.Ne-am intalnit azi in Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 pegaso-ul ala vishiniu? tu esti gagiu' care o dat afirmativ din cap cand am turat motorul...multumim pentru apreciere si imi pare rau ca a-ti prins ceata sus pe Transfagarasan...la ora la care am ajuns noi o fost chiar superb...numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 pegaso-ul ala vishiniu? tu esti gagiu' care o dat afirmativ din cap cand am turat motorul...multumim pentru apreciere si imi pare rau ca a-ti prins ceata sus pe Transfagarasan...la ora la care am ajuns noi o fost chiar superb...numai bine... Da,eu sunt.Nu fi necajit ca mai mergem noi mai la vara si o sa prindem senin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 si noi o sa mai mergem cel putin odata anul asta...in tura de tara...dar vrem sa si campam,poate ne punem "outzele" la bataie sa vedem daca rezista la o campare sus,la Balea Lac...poate ne mai intalnim pe acolo...numa bine...serbus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 7, 2008 Autor Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) aici sunt pozele de pe TransALPina si Transfaragarasan ! http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/Lutzifer?album=1207 Inca nu le-am aranjat in ordine ca nu am timp ! Sper ca in vreo max 2 zile sa apuc sa fac si 2 slide-uri , dar ma preseaza lucru ! Editat Iulie 7, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Pozele facute de mine: Galeria Transalp.RO Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Am facut si SlideShow`urile ... Part 1 TransALPina si Transfagarasan ! Part 2 TransALPina si Transfagarasan ! Linck`urile de pe MotoTube.ro de la Slide`uri... Part 1 TransALPina Part 2 Transfagarasan Editat Iulie 8, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 mai 3 saptamani!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 cam mult...asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 cam mult...asa-i? Nu ii mult , zboara timpu imediat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 zboara pe dracu...greu trec si orele...da pai zilele...cred ca mai trag o fuga prin tara pe undeva...vreo o saptamana inainte de marea tura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 zboara pe dracu...greu trec si orele...da pai zilele...cred ca mai trag o fuga prin tara pe undeva...vreo o saptamana inainte de marea tura... Fa si tu ceva , pune`te si lucra un pic sa vezi cum trece timpu! Daca nu faci nimik toata ziua ii clar ca trece greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Fa si tu ceva , pune`te si lucra un pic sa vezi cum trece timpu! Daca nu faci nimik toata ziua ii clar ca trece greu ca bine zici!...grasule hai cu mine la lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Am o veste buna in legatura cu tura mare de tzara ... suntem 4 motoare deja ! Vine si Nashoo ! Kato pe tine te-ar incanta sa vi cu noi ? ... nu intentionam Endureala , eventual putin drum forestier! Ii bucata de la Paltinis si de acolo pe valea Sadului ... acolo cica ii drumu mai fara asfalt ! Si nu avem prog facut inainte pe zile... numa prima zi trebuie sa o stabilim unde mergem si de acolo vedem noi ! Putin trebuie sa ne facem prog dupa Nashoo , ca merge la cantat in 2 week ... dar makar mergem si noi la concert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) nu mai contati pe prezenta measambata sunt pe plantatie pana pe la 17 ia caline una cu dedicatie! http://www.youtube.com/watch?v=ZM8WmxO7EUI apoi la http://www.youtube.com/watch?v=yWSaXJoUiVM...feature=related sa hai Caline la o bere! Apoi sa dansam Am o veste buna in legatura cu tura mare de tzara ... suntem 4 motoare deja ! Vine si Nashoo ! Kato pe tine te-ar incanta sa vi cu noi ? ... nu intentionam Endureala , eventual putin drum forestier! Ii bucata de la Paltinis si de acolo pe valea Sadului ... acolo cica ii drumu mai fara asfalt ! Si nu avem prog facut inainte pe zile... numa prima zi trebuie sa o stabilim unde mergem si de acolo vedem noi ! Putin trebuie sa ne facem prog dupa Nashoo , ca merge la cantat in 2 week ... dar makar mergem si noi la concert sa vedem...mai vb da 2 saptamani nu pot lipsi...hai max 1 Editat Iulie 12, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 12, 2008 Autor Share Postat Iulie 12, 2008 sa vedem...mai vbda 2 saptamani nu pot lipsi...hai max 1 Bine... atunci mai vezi tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 ca bine zici!...grasule hai cu mine la lucru! ce frast...vrei sa imi fac freza de afro? sau chiar ti-ai dori sa vezi cum trec 220V prin mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 ce frast...vrei sa imi fac freza de afro? sau chiar ti-ai dori sa vezi cum trec 220V prin mine? cam asa vei face! nu ai iesit azi din casa mah? Noi am fost la Feredeu la un gratar si dupa aia am plecat la Ghioroc la balta.Super apa! Eu cu Alex al meu,Nicu (Korben) Titi,Cristi cu yamaha si cu prietena... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Am fost si noi (3 motoare) pe la Ghioroc azi, pe partea cu Las Vegas, dar prin trestiile alea pe undeva de pe margine ! Ar fi fost super daca ne intalneam pe acolo, dar...lipsa de comunicare. Poate alta data sper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Noi am fost la Feredeu la un gratar si dupa aia am plecat la Ghioroc la balta.Super apa! Eu cu Alex al meu,Nicu (Korben) Titi,Cristi cu yamaha si cu prietena... Care Cristi, ma zapacitule? Danut, aka danutt si Crina aka Crina Mai lasa beutura... Am fost si noi (3 motoare) pe la Ghioroc azi, pe partea cu Las Vegas, Noi am fost la balta mica, ca la aia mare nu mai aveam loc de XT-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate