stanalexro Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 faina facute slide-urile dude!!!eu am facut 3000 de km,drumurile in fiecare zi in vama veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 FOARTE FRUMOASA TURA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 (editat) Aici puteti vedea si pozele ! Nu sunt chiar toate in ordine da le voi pune in viitoru apropiat Click pt poze Gata, is aranjate toate pozele in ordine! Vizionare placuta Harta cu traseul in mare Editat August 11, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Am reusit sa facem 2800 km , a fost cand am mers 3-4-5 motoare , in general 4 ... Am stat 13zile Prima noapte am campat la Cheile Nerei A doua intre Baile Herculane si Baia de Arama A treia pe Valea Sadului A patra la intalnirea Transalpisitilor langa Rasnov A 5-a dupa Cheia cu 6 km A 6-7-8-9 la MARE la Costinesti A 10-a langa Adjud undeva ... A 11-a prin zona Bicazului A 12-a la marginea Clujului in padure [/size] La ce valoare ati ajuns cu cheltuielile ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 La ce valoare ati ajuns cu cheltuielile ??? Eu am cheltuit 1250 lei 2 pers din care 600-650 lei benzina ! Atti a cheltuit 1450 lei 2 pers din care benzina tot 600-650 lei ! La mare cazarea la om in curte pe 5 nopti a fost 120 lei de 2 pers ! Utilitati: loc de parcare la motor, dush cu apa calda , curent, prog de voie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 eu am cheltuit 1800 pt 2 persoane , asta incluzand cadouri pt acasa, mancat la mac + kfc , drumuri prin mamaia, targu mures, cluj , oradea . etc. (ca nu-mi mai aduc aminte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 io am iesit cel mai bine... 1000lei in cap...cu consumul cel mai mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 io am iesit cel mai bine... 1000lei in cap...cu consumul cel mai mic... da tu ai fost singur si ai cheltuit aproape cat eu cu Dia inpreuna! Consumu , te-ai scos cu filtru nou ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 da tu ai fost singur si ai cheltuit aproape cat eu cu Dia inpreuna! Consumu , te-ai scos cu filtru nou ! ehe...pai da...K&N luftfilter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 tu da........batman, batman !! o ramas in costinesti batman, ca ai uitat sa-l cumperi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 tu da........batman, batman !! o ramas in costinesti batman, ca ai uitat sa-l cumperi ! v-am vis sa ma bazaitzi la cap sa il cumpar ca io o sa uit...si asa de faina statea pe motor prins intre corzi...ca si bamby-ul lu neamtzu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) v-am vis sa ma bazaitzi la cap sa il cumpar ca io o sa uit...si asa de faina statea pe motor prins intre corzi...ca si bamby-ul lu neamtzu'... sau Gonzo al meu... Editat August 13, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 sau Gonzo al meu... asta o fost tare...surprinzator de altfel... :burnout: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Multumesc tuturor pentru detaliile legate de cheltuieli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Multumesc tuturor pentru detaliile legate de cheltuieli. sa traiesti...si altadata cu placere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Duminica 24 Aug , Eu cu Atti facem o plimbare. Vrem sa facem Stana de Vale - Lacu Lesu - Remeti ! Am facut o harta , adica 2 ... o sa vedem in functie de timp pe care o sa mergem ! daca sunt doritori sa spuna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Duminica 24 Aug , Eu cu Atti facem o plimbare. Vrem sa facem Stana de Vale - Lacu Lesu - Remeti !Am facut o harta , adica 2 ... o sa vedem in functie de timp pe care o sa mergem ! daca sunt doritori sa spuna ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 o fi off-road? sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 o fi off-road? sau nu? o fi ceva sigurat ... da nu cred sa fie grav ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 o fi ceva sigurat ... da nu cred sa fie grav ! mbien...atunci ramane stabilita...ora si locul plecarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 mbien...atunci ramane stabilita...ora si locul plecarii? bah,nu mai vii la Hunedoara? Tradatorule.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 bah,nu mai vii la Hunedoara? Tradatorule.... nu am bugetul necesar de a merge la o intrunire...altadata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 o fi ceva sigurat ... da nu cred sa fie grav ! asta in caz ca nu ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 asta in caz ca nu ploua... la meteo asa arata ca cica ploua , da chiar nu ma intereseaza , macar nu murim de cald ! Si poate o fi si mai palpitant ! mbien...atunci ramane stabilita...ora si locul plecarii? ora 9 plecam din petrom , micalaca ! Spre Siria ... ramanem la traseul asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 bun...bistosh...las sa ploua,ca deja urla vaca dupa noroi...s-a saturat de atata praf si asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate