danutt Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Pruncule,asa vorbesti de taica-tau...gagiu? Vezi ca nu iti mai iau Batman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Pruncule,asa vorbesti de taica-tau...gagiu? Vezi ca nu iti mai iau Batman! Batman ? ala ii pentru fete, baietii adevarati isi iau un Chuck Norris ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Am gasit traseu pe maine , mergem la Buces Vulcan la catzarat ! ( escalada ) Este intre Brad si Abrud !Aprox pe la ora 7 dimi am plecat de acasa ! Mai vine cu noi o masina ( Ford Mondeo ) 190 km pana acolo ! Ajungem c-am pe la ora 11 max ! Ne campam ... catzaram cat catzaram , mai baga o tura prin zona cu motoru , seara o frigaruie ceva ... si iaca asa ! Daca mai ii cineva interesat... sa spuna , mai multe detalii referitor la plecare voi posta mai tarziu ! plecam la 8 din peco gradiste(petrom) cel de la sens! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Batman ? ala ii pentru fete, baietii adevarati isi iau un Chuck Norris ! Chuck Norris nu se gaseste pe piata ca si action figure,pentru ca ar sparge piata,la propriu......asa ca imi iau batman,ala numa se face ca zboara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 Am ajuns de la Buces Vulcan ! A fost foarte frumos ... cu o mica exceptie! Eu am avut o prob cu motorul ... la urcare din Buces Vulcan spre perete am dat intr-o piatra care mi-a fisurat filtru de ulei, a curs tot uleiu afara din motor ! Eu a trebuit sa cobor inapoi la sosea cu motoru sa il las la un localnic pana voi cumpara filtru si ulei din Arad . Ma voi duce inapoi dupa motor maine cel mai probabil ! ( doar sa gasesc filtru de HONDA TRANSALP ) Sper sa aibe cineva pe stoc ! Dupa ce imi va fi motorul acasa in siguranta ... voi posta si poza si ma voi apuca si de slide ! Zona este foarte frumoasa , chiar si peretele de escalada ! Eu nu am apucat ca catzar pt ca am fost distrus din cauza motorului ! ... si a caldurii Atat deocamdata ... am avut ghinion ... asta este ! Ii si asta in pachet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) Editat Septembrie 7, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) A facut figuri netu si din gresala am postat de mai multe ori ! Ca nu a aparut Editat Septembrie 7, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Am ajuns de la Buces Vulcan ! A fost foarte frumos ... cu o mica exceptie! Eu am avut o prob cu motorul ... la urcare din Buces Vulcan spre perete am dat intr-o piatra care mi-a fisurat filtru de ulei, a curs tot uleiu afara din motor ! Eu a trebuit sa cobor inapoi la sosea cu motoru sa il las la un localnic pana voi cumpara filtru si ulei din Arad . Ma voi duce inapoi dupa motor maine cel mai probabil ! ( doar sa gasesc filtru de HONDA TRANSALP ) Sper sa aibe cineva pe stoc ! Dupa ce imi va fi motorul acasa in siguranta ... voi posta si poza si ma voi apuca si de slide ! Zona este foarte frumoasa , chiar si peretele de escalada ! Eu nu am apucat ca catzar pt ca am fost distrus din cauza motorului ! ... si a caldurii Atat deocamdata ... am avut ghinion ... asta este ! Ii si asta in pachet super faina tura! m-am prostit si eu de cap si am catarat pe stanca!(super senzatie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 Am o intrebare si in acelas timp o rugaminte ! Eu maine neaparat vreau sa merg la Buces Vulcan dupa motor ! Pt asta trebuie sa gasesc filtru de ulei pt Honda Transalp ! Maine dimineata la prima ora , dau pe telefoane sa vad daca are cineva pe stoc , ca nu as vrea sa astept 3-4 zile pana ar duce la comanda ! In cazul in care nu gasesc la nimeni , ceea ce sper sa nu se intample ... ar putea cineva sa ma ajute cu un filtru folosit ! Daca ati facut schimbu de ulei si nu ati aruncat filtru vechi , sau daca stiti pe cineva cine are ! V-as multumii foarte mult pt ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Nu sunt foarte sigur, dar cred ca am eu filtru. Nou dar numai deseara ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Sal Berty, Drumetie cu peripetii In ultima instanta poti veni in TM, la Ciclop au pe stoc Da-mi un tzzzrrr daca vi! Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Am gasit si filtru si ulei ! Imediat plec dupa motor ! Mersi Korben si Geza ! Editat Septembrie 8, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am gasit si filtru si ulei !Imediat plec dupa motor ! Mersi Korben si Geza ! Pai spune si unde ai gasit, poate mai au nevoie si altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Berty,ce ai rezolvat?hai ca toata ziua am stat ca pe spini...sa te intorci sanatos acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Berty,ce ai rezolvat?hai ca toata ziua am stat ca pe spini...sa te intorci sanatos acasa... De jumatate de ora am ajuns , totul ii bine ! Pai spune si unde ai gasit, poate mai au nevoie si altii Am gasit la Adi in Micalaca. 35 lei filtru Editat Septembrie 8, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 De jumatate de ora am ajuns , totul ii bine ! Am gasit la Adi in Micalaca. 35 lei filtru te-am vazut in gradiste cand ai venit, eu stateam la semafor de un sfert de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Aici puteti vedea Pozele de la Buces Vulcan ! Inca nu le-am aranjat in ordine ... Editat Septembrie 9, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 misto poze! Dude, tu te-ai catarat sau te-au folosit pe post de pilon ? Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Cateva poze ... misto poze!Dude, tu te-ai catarat sau te-au folosit pe post de pilon ? Fade Nu m-am catzarat ca nu am avut nici un chef , am fost trist din cauza motorului ! Si plus ca a fost o caldura infernala ... nici aer nu aveai Uita aici o harta cu traseu Editat Septembrie 9, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu ziceam de dude Alex Nu-ti fa griji pentru fiare, pe ele le poti repara usor, noi sa fim sanatosi Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Mistho tura... Mai vreau cu voi, daca ma luati. Eu plec in Dobrogea saptamana viitoare sa ma dau vreo 4 zile prin zona, la Enisala. Endureala usoara. Va pove cum a fost. Va urez distractie maxima! Mircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Eu ziceam de dude Alex Nu-ti fa griji pentru fiare, pe ele le poti repara usor, noi sa fim sanatosi Fade eu m-am simtit,dar am lasat sa vad care se baga in seama ...ma dude,io nu m-am urcat ca la mine o fost de ajuns tura peste cacaturile alea de bolovani,ca oricum si acuma mai am febra musculara......frica de inaltimi,nu-i vina mea...este ereditar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Eu ziceam de dude Alex Nu-ti fa griji pentru fiare, pe ele le poti repara usor, noi sa fim sanatosi Fade Asa renumit ii " Dude" ca numai stiu care la cine se refera , si Alex ii Duda ... El imi zice mie si la Atti Dude ... asa ca nu se mai stie ! Am facut Slide-urile ... Part 1 Buces Vulcan ! Part 2 Buces Vulcan ! Linck-urile de pe MotoTube ! Part 1 SiPart 2 de la Buces Vulcan Editat Septembrie 10, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 poate isi gaseste un proprietar printre voi o Honda Transalp 600V,prima inm.1998,30120 km,necazuta,0 km in RO,pret 2300 eu;tel.0728628299 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 poate isi gaseste un proprietar printre voi o Honda Transalp 600V,prima inm.1998,30120 km,necazuta,0 km in RO,pret 2300 eu;tel.0728628299 Frumos exemplar ... o sa dai motoru sigurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate