CuCun Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 PS Nu vreti sa stiti ce-a trebuit sa pun pe masa de negociere cu nevasta-mea, pentru tura asta... bine k ai reusit....mai departe te descurci tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Harta cu traseele de traversare peste M-tii Vilcan, traseul 1 cu negru si 2 cu albastru: Link foto da-ti click pe linku de mai sus daca vreti imagine detaliata fade Editat Octombrie 15, 2008 de fade2black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Am doua intrebari: 1. unde veti fi sambata seara? (poate apar si eu) 2. sa pun cauciucul de enduro? (acum sunt echipat pe spate cu Tourance, care e pur sange de asfalt) P.S. cumpar roata spate de Transalp Editat Octombrie 15, 2008 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 sambata seara vom fi in Petrosani la cabana lui Adi care e langa Cabana Rusu cum urci spre zona de schiat din Parangu Mic. Cam la 10 km de Petrosani, drum asfaltat. SA inteleg ca vi si tu? Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Atunci pana la urma facem asa ? ... Plecare Sambata la ora 8:00 din Arad , Petrom Micala ! , stam toti la cabana aia cu 25 lei/noapte ... Cu cei din TM ne inatalnim in Lipova la ora 8:30 ... Daca vine Calin din Deva atunci cu el la 10:30 - 10:45 in Deva ! Editat Octombrie 15, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Ee las ca mai e unpic si dau burta jos de tot tongue.gif deja ma slabesc chestionarele bash.gif....mah nu despre tine era vorba...despre Alex (Duda) cu transalpu! na pai trebuia sa specifici acuma iara zice lumea ca ma bag ca .. vorba aia, deci mai bine lasai asa ca macar nu ma faceam de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 SA inteleg ca vi si tu? Inca nu pot sa promit Si raspunsul la a doua intrebare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 Si raspunsul la a doua intrebare? Eu zic sa iti pui guma cealalta , ca poate dam de noroaie daca ploua maine seara si vineri pe cum zic astia de la meteo ! Sa nu iti fie ciuda ca nu ai avut guma buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 a mea ii deja varza aia pe spate...ce distractie o sa fie pe mine la derapaje controlate...numa sper sa nu le controlez prea bine sa culc vaca prin ceva tufa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Sal, Sa strigam prezenta: -Eu si umbra mea -Berty -Atti -Mircea -Alex aka Duda -Nicu - trebe convins -Kato si Cucun - pe uscat Korben pune-ti mai gumele, pana acuma nu le-ai montat? Daca nu, acu e momentul! Noroaie nu o sa fie ca traseu e prin munti si acolo se cam scurge apa la vale. Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Korben pune-ti mai gumele, pana acuma nu le-ai montat? Daca nu, acu e momentul! Noroaie nu o sa fie ca traseu e prin munti si acolo se cam scurge apa la vale. Dacă Alex Stan poate, Âşi eu trebuie să pot Ori trecem amândoi ori cădem amândoi, cum ne-o fi norocul Asta în cazul în care voi reuÂşi să vin Dacă nu vin, o să cadă numai Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 16, 2008 Autor Share Postat Octombrie 16, 2008 Sal, Sa strigam prezenta: -Eu si umbra mea -Berty -Atti -Mircea -Alex aka Duda -Nicu - trebe convins -Kato si Cucun - pe uscat Mai adaug si eu pe Calin din Deva cu TransALP , is sanse mari sa vina ... mai sigur stim maine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 de nu o sa pot veni cred ca si fac cu nervii !! astept maine vesti de la seful meu sa vad care ai programul pe sambata si duminica . am vazut ca se ingroasa randurile si se aduna ceva motoare !!! maine al anunt pe Berty ce si cum sa se stie sa nu incurc pe nimeni !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 sal, M-am pus acu sa calculezi niste km sa ne facem o idee: TM-Lipova-Deva-Petrosani- 300 km in cap Petrosani-Obirsia Lotrului-transalpina-Novaci - 70 km din care 40 is fara asfalt, ghiciti unde Novaci-Bumbesti Jiu- Defileul Jiului- Petrosani - 75 km Prima zi total 445 km, deci vreo 9 ore cu o medie de 50 km/h Petrosani-Campu lui Neag-Runcu 67 km din care vreo 30 is neasfaltati Runcu - Baia de Arama - Herculane 91 km Herculane - Caransebes- Lugoj-Timisoara 180 km din care 180 is sparti ca dracu si restu is plini de semafoare A doua zi total 338km rezulta 7 ore cu media de 50 km/h. Fade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 sal, M-am pus acu sa calculezi niste km sa ne facem o idee: TM-Lipova-Deva-Petrosani- 300 km in cap Petrosani-Obirsia Lotrului-transalpina-Novaci - 70 km din care 40 is fara asfalt, ghiciti unde Novaci-Bumbesti Jiu- Defileul Jiului- Petrosani - 75 km Prima zi total 445 km, deci vreo 9 ore cu o medie de 50 km/h Petrosani-Campu lui Neag-Runcu 67 km din care vreo 30 is neasfaltati Runcu - Baia de Arama - Herculane 91 km Herculane - Caransebes- Lugoj-Timisoara 180 km din care 180 is sparti ca dracu si restu is plini de semafoare A doua zi total 338km rezulta 7 ore cu media de 50 km/h. Fade deci noi cu vitezanele facem primul traseu Arad-Deva-Petrosani,unde si inoptam iar a doua zi ne facem noi traseul singuri.Bine graiesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Pai nu, ca pierzi partea cea mai faina, adica Petrosani-Cheile Jietului-Obarsia Lotrului, pana unde ai asfalt plus ca la Obirsia bem o ciorba. Apoi va intoarceti in Petrosani si mereti la cabana sa pregatiti haleala pentru enduristi ) Glumesc, iti dau tuica s-o pui la fiert dar promite ca n-o bei. Fade deci noi cu vitezanele facem primul traseu Arad-Deva-Petrosani,unde si inoptam iar a doua zi ne facem noi traseul singuri.Bine graiesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 deci noi cu vitezanele facem primul traseu Arad-Deva-Petrosani,unde si inoptam iar a doua zi ne facem noi traseul singuri.Bine graiesc? lasa ma kato k ne-om descurca noi.....la fata locului numa sa va imbracati bine k se anunta vreme rece.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 sal, Herculane - Caransebes- Lugoj-Timisoara 180 km din care 180 is sparti ca dracu si restu is plini de semafoare Totu ii bine si frumos , dar inca odata nu fac drumu asta pana nu-i terminat ! Mai bine inconjor ... ii dezastru !!!!!! Prima zi total 445 km, deci vreo 9 ore cu o medie de 50 km/h A doua zi total 338km rezulta 7 ore cu media de 50 km/h. Stai linistit ca nu ne iese media de 50 km/h ... afara mai mult de 100 nu meri ... si cand ai dat de endureala ! Prima zi sa speram ca ajungem la canaba la ora 18:00 - 19:00 ... Si a doua zi eu sper sa fiu acasa pe la ora 20:00 ca as avea ceva treaba! Si baia de la Herculane chiar nu ma tenteaza Atunci ramane cum am stabilit la ora 8 plecarea din Arad , Petrom Micalaca ! Intalnirea cu Geza si Mircea in Lipova la ora 8:30 ... Pe Calin din pacate nu-l mai luam cu noi din Deva Si azi mai astept sa imi spuna daca vine Mishu din Cluj cu Transalp ... si stabilim de unde il luam ... Am facut o harta sa isi faca omu o imagine ... sper ca am facut-o corect ! Ma refer la partile mai importante , nu la drumurile nationale si judetele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Da, sa traiti! Eu am calculat teoretic pentru ca practic stiu si eu cum e. E cam mult oricum avand in vedere ca e ziua scurta si ne mai si oprim. Pai eu zic ca cu ploaia asta de azi chiar avem sanse sa trecem Transalpina, ce zapada a fost s-a cam dus. Vremea e buna pe maine si poimaine asa ca: "Pe cai ca se filmeaza!!" Si eu zic sa ocolim portiunea Herculane -Lugoj-TM. Propun Orsova-Moldova Noua-Moravita prin Clisura Dunarii, bestial de altfel. Ce ziceti feciori? Fade Totu ii bine si frumos , dar inca odata nu fac drumu asta pana nu-i terminat ! Mai bine inconjor ... ii dezastru !!!!!! Stai linistit ca nu ne iese media de 50 km/h ... afara mai mult de 100 nu meri ... si cand ai dat de endureala ! Prima zi sa speram ca ajungem la canaba la ora 18:00 - 19:00 ... Si a doua zi eu sper sa fiu acasa pe la ora 20:00 ca as avea ceva treaba! Si baia de la Herculane chiar nu ma tenteaza Atunci ramane cum am stabilit la ora 8 plecarea din Arad , Petrom Micalaca ! Intalnirea cu Geza si Mircea in Lipova la ora 8:30 ... Pe Calin din pacate nu-l mai luam cu noi din Deva Si azi mai astept sa imi spuna daca vine Mishu din Cluj cu Transalp ... si stabilim de unde il luam ... Editat Octombrie 17, 2008 de fade2black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Intrebare de 99 puncte: La Arad (la campie, altitudine 120 m) sunt 13 grade si ploua Transalpina e la peste 2000 m altitudine Numiti fenomenul meteorologic prezent pe Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 Intrebare de 99 puncte:La Arad (la campie, altitudine 120 m) sunt 13 grade si ploua Transalpina e la peste 2000 m altitudine Numiti fenomenul meteorologic prezent pe Transalpina Si eu i-am spus lui Geza ca dupa parerea mea la altit. aia ninge si nu ploua ! A spus ca are surse sigure ... si nu ninge acolo! Om vedea noi maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisey Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Si eu i-am spus lui Geza ca dupa parerea mea la altit. aia ninge si nu ploua ! A spus ca are surse sigure ... si nu ninge acolo! Om vedea noi maine Pai poate e soare daca plafonul de nori e mai jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Mah,fie ce o fi ma tenteaza doar iesirea pe ploaia asta...da sa ploua oricum eu atac numa soseaua,chiar daca vin singur de la Petrosani! Maine la ora stabilita la Petrom Micalaca! Salutare la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Citat: "What makes a good biking road? Well, there's a saying among motorcyclists that driving a car is like watching a movie, whereas riding a motorbike is like being in one" (Semaca stie de unde). Tu nu vrei sa joci in film? Fade Intrebare de 99 puncte:La Arad (la campie, altitudine 120 m) sunt 13 grade si ploua Transalpina e la peste 2000 m altitudine Numiti fenomenul meteorologic prezent pe Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 Pentru Kato , Cucun si Duda : Sa fiti maine cu 10-15 min mai repede de ora 8 in Peco, sa beti cafa , trageti tigara sau ce mai aveti de facut ... sa putem pleca la 8:00 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate