Sari la conținut

calinmoto

Super Membru
  • Număr conținut

    676
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de calinmoto

  1. Misto de tot a fost ! Trupa de trupa ! Sa speram ca ne vom mai aduna si cu alte ocazii! Frumoase poze Aline ! Asfalt uscat la toata lumea . Felicitari pentru tura domn director ! E bestiala zona aia cel putin dupa ce incepi sa treci de Bistrita e superba zona pana la Sucevita!
  2. calinmoto

    Ture Moto

    Faina treaba domnu Adi !! La vara nu mai scapi asa usor , am sa vin la voi in zona pentru o tura cu tine ca pana acuma au fost numa povesti din partea noastra !!
  3. Bravo mai , sa -u trezit motoarele la viata ca motociclisti ar mai fi hibernat putin !! Faine poze Aline , bine ca a venit primavara si la noi ca aici in Anglia au inflorit pomi de vreo 2 saptamani !
  4. Imi pare rau ca nu am reusit sa raman in tara ca sa semnez si eu condica , dar poate la anu ! Felicitari celor care au fost dar in special celor care au venit pe doua roti ! Faine pozele Dacule numa oameni de calitate ! FACETI FAIN ,ca asai frumos !!!!
  5. Bravo domnu Tibi mai baga si din pozele mele ca eu nu le pot mici ca sa le postez Salutari la toata lumea si sa vina caldura sa incepem miscarea, ca ne-am dezmortit la Bikes On Ice !!
  6. Super pozele, se pare ca veti avea un an plin , din moment ce in prima zi a noului an ati si plecat la plimbare ! Pozele cu mizeria , ar trebuii publicate intr-un ziar si trimise si la ministru mediului !! Bafta in continuare si asfalt uscat !
  7. Din Sibiu mai vine sigur Roker cu TDM-u si se intalneste cu o trupa din Bucuresti, deci ia legatura cu el si veniti impreuna ! Iar la Simeria va intalniti cu trupa din Deva , Arad si Simeria !! Iar de frumos, este foarte frumos credema , numa zapada sa fie !!!
  8. CAND O SA AUDA MOTOARELE CA LE DUCETI LA BIKES ON ICE , NO SA VA LASE PE DRUM CU SIGURANTA !! Asa ca spunetile din timp sa stie !!
  9. Nota 10 pentru poze !! Mai asteptam si altele ! Se pare ca ai umblat vara asta nu ai somat !!
  10. Mult tare nu mai ai , o sa vezi tu !!! De intalnit normal ca ne intalnim la Deva si de aici merem la Simeria sa ne unim cu ceilalti care vin de la Bucuresti, Sibiu , Sebes si Mures !! :) Deja nu mai am rabdare !!!!
  11. Deci incepe sa-mi placa , a inceput sa se anunte lumea buna !!!! Sa trecut la numaratoarea inversa ! Sper sa ne intalnim ca si anul trecut la intersectia de la Simeria ( Antenuta , Razvan , Rokeru, ) si aici se mai pot adauga si domnu Adi Torpan cu trupa de la Mures si cine mai vrea sa vina !!!
  12. Ma noi te asteptam sa vi, ca in grup nui asa de frig si acolo sunt camere de inchiriat daca vrei si sunt si accesibile ca pret ! Iar pentru incalzit am sa iau ceva antigel facut sa reziste si la -48 de grade !!!
  13. Eu sunt gata , sac de dormit , tuica si vin !!!! BIKES ON ICE 2010
  14. Sa traesti domnu Cosmin ! Intradevar superbe pozele si cum spunea si Dacu te asteptam la BIKES ON ICE !!!
  15. Sa traiasca domn Mihai !!! Intradevar este superba Valea frumoasei !! Vom vorbi detalii la BIKES ON ICE ! Speram sa reusesti sa vi si tu !
  16. Multumim domnu Adi si te mai asteptam prin zona pe la noi !
  17. Felicitari nota 10 !!! Dar filmuletele facute in Romania ( Round Romania 2006 ) sunt si mai frumoase ! Bafta multa si va asteptam si cu alte filmulete !
  18. Misto de tot pozele domnu Alin ! Salutari la toata lumea din partea mea ! Sa ne vedem cu bine la BIKES ON ICE !!!!!!!!
  19. Domnu Mihai da un semn cand vei ajunge prin Hunedoara , sa te cinstim si noi ca tare mult ne-ai descretit fruntile cu povestea ta !!!! RESPECTE
  20. Daca va hotarati sa veniti va asteptam cu ceva cald ori la Sebes ori la Alba !! Asfalt uscat si mare grija la drum !!
  21. calinmoto

    Ture Moto

    Deci ati inceput antrenamentul pentru Bikes On Ice !!!
×
×
  • Creează nouă...