Atti Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Aproape dar fain! Ramanem la Cladova! Editat Aprilie 1, 2011 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 2, 2011 Autor Share Postat Aprilie 2, 2011 (editat) Bine copii, atunci facem asa: Maine (Duminica 3.Apr.2011) ne intalnim la Billosu la ora 11:00 ca data trecuta. Am putea si mai tarziu dar e mai bine asa ca pe dupamasa posibil sa apara "musafiri", niste nori. Sa isi aduca fiecare o brisca, o farfurie, un "fund" de lemn ceva pe care sa mance, sa numai cersim unii de la altii ca Duminica trecuta Eu pun in lada si-un freesby sa mai dam din maini p`acolo. Pun la bataie si gratarelul meu de data trecuta. Fiind stabilite detaliile astea ramane de vazut cine se prezinta maine Si mie imi pare rau ca nu se poate momentan o tura mai lunga, asta e! Editat Aprilie 2, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Prezent, la ora 11 vom fi si noi la billa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Sa isi aduca fiecare o brisca, o farfurie, un "fund" de lemn ceva pe care sa mance, sa numai cersim unii de la altii ca Duminica trecuta cine a cershit? eu cu duda am avut un cutit si in rest mancam cu mana ca barbarii, asa ca avem demnitate, nu mai mintzi lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 2, 2011 Autor Share Postat Aprilie 2, 2011 (editat) cine a cershit? eu cu duda am avut un cutit si in rest mancam cu mana ca barbarii, asa ca avem demnitate, nu mai mintzi lumea Eu de exemplu am cersit la Atti si Moni o farfurie de plastic Asa ca am zis ca ar fi frumos sa zic si la altii Ca sa facem o mica recapitulare, ar trebui maine sa fim urmatorii: Eu, Atti , Paul cu Patri, Swartelf , cred ca Dudes, inca nu stiu nimic de Calin daca s-a hotarat sau nu si de altii nu stiu nimic Cine o fi maine la ora 11:00 la BILLA din Micalaca ii bine venit Editat Aprilie 2, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 las` ca duc eu un serviciu de 12 persoane, din portelan, nu plastic. Pai ce dracu, bani-s o problema? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 2, 2011 Autor Share Postat Aprilie 2, 2011 Pana una/alta eu cu Paul am facut o mica plimbare de dupamasa pe vremea asta superba! Afara fiind vremea asta superba, calduroasa am plecat cu Paul la pozat motoarele. Ne-a prins bine scurta plimbare pentru ca era si cam plictiseala. Am mers pe langa Mures, am vrut sa cautam drumul care duce la 3 Insule la Ceala dinspre Aradul Nou pe drumu spre Zădăreni, dar am renuntat. Toate pozele sunt facute cu aparatul foto a lui Paul. Pentru mai multe poze intrati la mine pe blog, aici pun cateva de incantarea ochilor! Lutzifer.TransALP.ro - Poze MOTO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Berti, pe ce drumuri va bagati maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 2, 2011 Autor Share Postat Aprilie 2, 2011 Berti, pe ce drumuri va bagati maine? Valea Muresului pana dupa Paulis, de acolo stanga pe drum asfaltat vreo 5 km si aprox 700m - 1 km de drum prafuit. Asa arata drumul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Valea Muresului pana dupa Paulis, de acolo stanga pe drum asfaltat vreo 5 km si aprox 700m - 1 km de drum prafuit. Asa arata drumul! Hai ca asta merge cu SV-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 Hai ca asta merge cu SV-ul pai haida ca nu te-am vazut de pe vremea pe cand aveam transalpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 3, 2011 Autor Share Postat Aprilie 3, 2011 Dupa cum bine stiti azi (3.Apr.2011) la ora 11:00 ne-am intalnit la BILLA. Intr-un final ne-am adunat 8 motoare si 1 masina, si 11+1 persoane (un bebe mic) Am facut cumparaturile necesare si am plecat la drum spre Cladova. La ora 12:10 am fost la locul de picnik pe valea din stanga dupa baraj la aprox 1 km pe dreapta unde este paraul. Afara vreme frumoasa, cald dar batea putin vantul. Am adunat lemnele pentru foc, am asteptat cateva zeci de minute sa se faca jar fain si ne-am apucat de fript. Imediat dupa ce am mancat a aparut si Calin cu Liviu, TransALPistii Cum mancare nu a mai fost, prea multe nu aveam ce sa mai facem... am inceput sa ne cam plictisim si am zis ca plecam, dar nu am stiut exact unde... ca pentru mers acasa era prea devreme Cu cateva minute inainte de a pleca de la Cladova apare si Bogdan cu TransALP`ul. PART 1 Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Fain a fost Daca ne lasa vremea Duminica putem merge pana la unguri la un gujas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 4, 2011 Autor Share Postat Aprilie 4, 2011 Continuare PART 2 ... Am plecat de pe Valea Cladovei in jurul orei 14:40, in directia Paulis – Ghioroc – Siria – Masca – Tranova – CASOAIA. Din toata trupa am mers doar: Eu (TransALP), Atti cu Moni(TransALP), Liviu (TransALP) , Bogdan (TransALP), Paul cu Patri (Pegaso), Dudes (Alex) cu GS 1150 Adventure. Pana la Casoaia este groaznic drumul, sper sa numai trebuiasca sa fac acel drum Am stat acolo vreo 15-20 min si am plecat spre Arad. Pe la ora 17:10 am fost in Arad, ne-am mai uitat putin la drifturi cu masini pe circuitul LAS VEGAS. La ora 17:45 am fost acasa. A fost o zi superba, vreme frumoasa, mancare buna, gasca faina, drum mai putin placut in anumite zone dar asta e… Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu! SlideShow PART 2 doar pe BLOG - Lutzifer.TransALP.ro pentru ca pe YouTube mi-au dezactivat sonorul... asa ca le urez multă multă :) Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 A fost o zi foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Merita repetata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Fain a fost Daca ne lasa vremea Duminica putem merge pana la unguri la un gujas. Numai sa nu vreti la Szeged, ..vineri am fost si drumul e varza, seamana cu Arad-Oradea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Numai sa nu vreti la Szeged, ..vineri am fost si drumul e varza, seamana cu Arad-Oradea... mda si noi am fost duminica si e jale..:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 Treaba pe maine Duminica 10.Apr.2011, sta in felul urmator: Iesirea la Unguri la un Gujas (nu gulas) pica. Dar chiar sa nu stam acasa eu propun o iesire scurta si ieftina (ca asta e adevaru, nu-s bani ) la o frigare langa Mures. Dupa Fântânele este un drum prafuit pe stanga chiar in curbele alea dupa linia dreata. Si mergem pana gasim un loc fain cu "iarba verde", lemne, unde putem face cărnița. Dar preferabil ar fi sa vrea si altii, ca doar eu cu Atti nu ma duc Asa ca daca mai sunt doritori va rog sa va anuntati ca asa poate vad si altii si prind curaj Ca intalnire ar fi ok undeva in jurul orei 12:00 la BILLA din Micalaca. Astept pareri, sugestii, reclamatii, doritori, ce vreti voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Treaba pe maine Duminica 10.Apr.2011, sta in felul urmator: Iesirea la Unguri la un Gujas (nu gulas) pica. Dar chiar sa nu stam acasa eu propun o iesire scurta si ieftina (ca asta e adevaru, nu-s bani ) la o frigare langa Mures. Dupa Fântânele este un drum prafuit pe stanga chiar in curbele alea dupa linia dreata. Si mergem pana gasim un loc fain cu "iarba verde", lemne, unde putem face cărnița. Dar preferabil ar fi sa vrea si altii, ca doar eu cu Atti nu ma duc Asa ca daca mai sunt doritori va rog sa va anuntati ca asa poate vad si altii si prind curaj Ca intalnire ar fi ok undeva in jurul orei 12:00 la BILLA din Micalaca. Astept pareri, sugestii, reclamatii, doritori, ce vreti voi ! ma, eu zic pas saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 (editat) Editat Aprilie 9, 2011 de stanalexro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 tu la care ai dat reply ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 tu la care ai dat reply ? Cred ca vrea sa vina Vrei sau nu Dudes? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 Treaba pe maine Duminica 10.Apr.2011, sta in felul urmator: Iesirea la Unguri la un Gujas (nu gulas) pica. Dar chiar sa nu stam acasa eu propun o iesire scurta si ieftina (ca asta e adevaru, nu-s bani la o frigare langa Mures. Dupa Fântânele este un drum prafuit pe stanga chiar in curbele alea dupa linia dreata. Si mergem pana gasim un loc fain cu "iarba verde", lemne, unde putem face cărnița. Dar preferabil ar fi sa vrea si altii, ca doar eu cu Atti nu ma duc Asa ca daca mai sunt doritori va rog sa va anuntati ca asa poate vad si altii si prind curaj Ca intalnire ar fi ok undeva in jurul orei 12:00 la BILLA din Micalaca. Astept pareri, sugestii, reclamatii, doritori, ce vreti voi ! Eu si Cristina....,prezent.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate