Sari la conținut

HonditaCBR

Super Membra
  • Număr conținut

    858
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    F4i S
  • Numar Moto
    AR-85TUN
  • Club
    FREE

Vizitatori Recenți Profil

3.455 citiri profil

HonditaCBR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vand casca Caberg, marimea XS, cu ochelari de soare incorporata. Purtata 2 sezoane. Prezinta urme usoare de uzura, dar este ideala pentru pasagere. Pret fix 50 Euro. Tel. 0742126238
  2. HonditaCBR

    BURSA LOCALA ARAD

    Vand pantaloni dama Cycle Spirit; Multifunktionshose Thermolite marimea 36, purtati de 2 ori. Sunt foarte bune, am si eu o pereche, sunt foarte calduroase cu mansada detasabila, nu au nici un defect. Pret 200 Ron. Trimit oriunde in tara.Vand pantaloni dama Cycle Spirit; Multifunktionshose Thermolite marimea 36, purtati de 2 ori. Sunt foarte bune, am si eu o pereche, sunt foarte calduroase cu mansada detasabila, nu au nici un defect. Pret 200 Ron. Trimit oriunde in tara.
  3. HonditaCBR

    Mesaje(vorbe)discutii!

    R.I.P Nicuuu ... :( http://wildstate.ro/tag/oresti-marmara/
  4. HonditaCBR

    BURSA LOCALA ARAD

    Cine vrea o pereche de pantaloni pt prietena/nevasta? Vand pantaloni dama Cycle Spirit; Multifunktionshose Thermolite marimea 36, purtati de 2 ori. Sunt foarte bune, am si eu o pereche, sunt foarte calduroase cu mansada detasabila, numai bune pe vreamea asta, nu au nici un defect. Pret 250 Ron.
  5. Vand pantaloni dama Cycle Spirit; Multifunktionshose Thermolite marimea 36, purtati de 2 ori. Trimit oriunde in tara, sunt foarte bune, am si eu o pereche, sunt foarte calduroase cu mansada detasabila, numai bune pe vreamea asta, nu au nici un defect. Pret 250 Ron.
  6. HonditaCBR

    Mesaje(vorbe)discutii!

    Saptamana trecuta mi-am facut ITP-ul in Micalaca, intradevar nu au treaba cu programarile, sunt foarte lejeri... mergi acolo si daca nu e nimeni iti face pe loc, daca mai e cineva stai la rand, atat... o saptamana au program inainte de masa, adika pana la ora 14, cealalta sapt de la ora 14.. nush pana la cat.. Cu Xenoanele nu am avut probleme, nu au zis nimik, si da... chiar au verificat tot, toate becurile, semnalizarile, franele, lantul, tot... Am platit 85 lei. La RAR costa 90 daca nu ma insel,.. si trebuie sa te programezi.. pare mai "oficiala" dar cei cu pila oricum se baga in fata ta deci nush ... O zi buna!
  7. Nicu, il sperii baiatul )))))))
  8. HonditaCBR

    MOTO THURSDAY

    Si eu sunt curioasa,... s-a discutat de enspe mii de ori ca majoritatea lucreaza pana la ora 17, din cauza asta era stabilita ora 18 iarna-19 vara ...
  9. HonditaCBR

    Poze

    Toata lumea o cunoaste
  10. In sfarsiiiit... ma uitam in fiecare zi sa vad cand apare topicul...
  11. ooookeee... wooow... esti primul barbat (sau frigider sau ma rog) pe care l-am intalnit cu astfel de parere.. in cazul meu ai dreptate la faza cu prietenul..am incercat cu indivizi care nu au avut nici o legatura cu motoarele si nu a iesit bine, mai mult pt ca in sezon mai tot timpul sunt pe drumuri, intruniri etc... dar sincer nu inteleg, odata ce esti motociclist si ai motor de ce te-ar deranja ca iubita ta sa aibe si ea..
×
×
  • Creează nouă...