Freddy99 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 salut, mi`am luat prima data handguarduri de plastic in prima zi le`am rupt, acum mi`am luat handguarduri de aluminiu dar si ghidon de 28, si nu mi se potrivesc prinderile(sunt pentru ghidon de 22) unde as putea gasi sa cumpar prinderi pentru ghidon de 28 sau daca pot sa le inlocuiesc cu altceva Merci anticipat --- Mesaj completat în 27 Mar 2008 15:59 -------------Mi s-a postat topicul de 2 ori...scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 esti din bucuresti? ca s-ar putea sa te ajut eu cu niste prinderi...la protectiile mele (pe care nu le pot folosi ca sunt prea mici) am doua seturi de prindere. da un pm sa vedem cum facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freddy99 Postat Martie 27, 2008 Autor Share Postat Martie 27, 2008 salut, Sunt din alba Iulia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate