JIJ Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 exista vreun secret la montatul alarmelor? trebuie pusa undeva anume, ferita de umezeala? ma refer la unitatea centrala si la difuzor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) exista vreun secret la montatul alarmelor? trebuie pusa undeva anume, ferita de umezeala? ma refer la unitatea centrala si la difuzor Langa baterie...sub tine... mai ales daca ai perimetru acvitv...e bine sa fie la Juma' Ale bune da sa ai grija cu bateria... sa fie buna... ca se prea poate sa te lase cand ti-e mai mare dragul... Cele mai bune... cele cu blocare pe disc si Baterie independenta... Xena... www.xenasecurityusa.com Editat Martie 28, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JIJ Postat Martie 28, 2008 Autor Share Postat Martie 28, 2008 intr-adevar arata bine alea cu blocare pe disc. n-am vazut nici un pret pe acolo, dar nici nu cred ca vreau sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 (editat) intr-adevar arata bine alea cu blocare pe disc. n-am vazut nici un pret pe acolo, dar nici nu cred ca vreau sa vad am una...la fel cu ce ai vazut... are senzor de balans...si tipa de te doare capul cu doar 6 baterii de ceas... Cand am luat-o mi-au dat si 200baterii de rezerva...da'... de asta iarna le am pe aceleasi si sunt inca ok... In state...e 79.95usd... in EU la noi sunt... acelasi model este 600ron... ))) http://www.suprastoc.ro/XENA-XN18-Nightmar...isc,p-1770.html Aduc eu mai ieftine decat astia...care fac negot...la magazin...ca nu am chirii de platit pe mine m-a costat cu tot cu transport si vama a in jurul a 110eur ale bune Editat Martie 28, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate