xtazy_01 Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Salutare. Am si io o problema. Vreau sa ajut un prieten sa-si puna pe scuter un "set de 80"(io nu ma pricep la asa cva:(), si caut un filmulet si un tutorial despre asamblarea unui motor de scuter. Multumesc anticipat. Daca nu am postat unde trebuia rog adminii sa-mi mute postul...si...scz:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Mai bine il duci pe prietenul tau la un service Sau daca vrei sa inveti mecanica, desfa-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 eu am pus kit de 70 de curand. depinde si ce scuter ai. dar daca ai mai desfacut in viata ta un motor de moped sau alfel e mai usor. daca nu stii ce e ala motor mai bine il duci intr-un service sau la unu care stie ca poate strici setu si te spanzuri:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate