GSK Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 salut. caut si eu niste segmenti cu urmatoarele dimensiuni: diametru exterior: 55.5 mm grosime : 1.20 mm (sau mai subtiri) latime : 2.35 mm din pacate cei de la suzuki nu ma pot ajuta. cei care au incercat sa-si faca vreodata segmenti, stiu ca nu ai unde sa-i faci, calitatea materialului din care se pot fabrica la noi lasa de dorit, plus ca nu ai unde sa-i cromezi. ar da norocul peste mine daca as gasi unii originali care sa se potriveasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 16, 2005 Share Postat Mai 16, 2005 Nea Misu te rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Mai 16, 2005 Autor Share Postat Mai 16, 2005 Nea Misu, ca si domnul Nicolete de la pod de la Floreasca, mi-au spus ca nu ma pot ajuta. eu vreau sa-mi vand motorul, dar nu vreau sa ingros numarul teparilor. imi este f usor sa ii pun niste prostii de segmenti ca sa scap de ea. ii spun celui caruia o sa o vand ca nu putem sa o forjam caci "e in rodaj", iar omul cand ajunge acasa are o MARE surpriza cand se plimba cu ea. (cum am patit eu, dupa vreo 50 de km). singura varianta e sa-i pun segmenti originali... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate