paul_tulcea Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Am sunat la reprezentanta Honda pentru o curatare a carburatoarelor si mi-au cerut 80RON. Am sunat la multe alte service-uri si imi cer 200RON. Intrebarea mea: De ce o asa mare diferenta de pret? Acuma stau in dubii si nu stiu unde sa ma duc sa imi desfund carburatoarele! PS: Exclus motivul cu programarea se face foarte tarziu la honda: te programeaza in maxim 2-3 zile! Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Am sunat la reprezentanta Honda pentru o curatare a carburatoarelor si mi-au cerut 80RON. Am sunat la multe alte service-uri si imi cer 200RON. Intrebarea mea: De ce o asa mare diferenta de pret? Acuma stau in dubii si nu stiu unde sa ma duc sa imi desfund carburatoarele! PS: Exclus motivul cu programarea se face foarte tarziu la honda: te programeaza in maxim 2-3 zile! Multumesc anticipat pentru raspunsuri! 200Ron pentru desfundat carburatoare? Eu cred ca au spus-o la nimereala ca sa vada daca musti momeala. Personal recomand sa te duci la Honda. Ei lucreaza numai pe motoare de la Honda si stiu ei ce stiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 si io zic la fel da vezi sa nu fie 80ron ora <la suzuki asa e> io am fost cu a mea pt acelasi lucru si miau spus cat e ora dar cat dureaza nu au fost in stare asa ca am renuntat la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_tulcea Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 si io zic la fel da vezi sa nu fie 80ron ora <la suzuki asa e> io am fost cu a mea pt acelasi lucru si miau spus cat e ora dar cat dureaza nu au fost in stare asa ca am renuntat la ei Am facut programare la ei si i-am intrebat si de ce diferenta asta de pret. Raspunsul lor a fost: Ei iau (in calcul ca pret) doar 2 ore de manopera desi dureaza cam 4 ore. Celelalte service-uri cer pentru cele 4 ore si de aceea cer 200ron. Apropo, am sunat la mai mult de 3 service-uri si toti au zis acelasi pret! In cateva zile o sa ies si eu cu motorul pe strada. Abia astept! \:ok:/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate