lety Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Am si eu o mare nelamurire... Am tot facut "sapaturi" pe siteul "Bull Bikers" am consultat forumurile si calendarele si parca m-am desorientat mai rau ... pana la urma urmei, intrunirea de la Brasov se mai tine? Daca da cand, unde? (3-5 iunie? 24-26 iunie? am vazut si variante 26-28 iunie adica de luni pana miercuri... ) Nu mai inteleg nimic... Mare incurcatura cu update-rile astea... Sper sa ma lamuriti cat mai repede, nu de alta dar trebuie sa organizam din timp chiulul de la examene. Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Mai 17, 2005 Share Postat Mai 17, 2005 Uite aici /index.php?...=18087&hl=cadou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 17, 2005 Admin Share Postat Mai 17, 2005 Scrie sus si mare la aceasta sectiune: /index.php?showtopic=18087 scrie si in calendar: /index.php?...ndar&m=8&y=2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate