Sari la conținut

lety

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    letitiae_l@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawa TS 350

lety's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. lety

    Suzuki Savage 650

    Fratilor, cine mai are savage si se mai da cu el? Cam cati suntem in tara asta? Dar in Bucuresti??? Ca din acest topic, si din ce am mai cautat pe forum, nu cred ca am gasit mai mult de 5-6 savage-uri.Oare chiar asa sa fie?...Astept semne de la voi. Mersi!
  2. Felicitari organizatorilor, care cu putinele mijloace existente au reusit sa faca ceva. Poate ca ar trebui sa multumim si presei care a dat curs comunicatelor de presa si au fost prezenti in numar atat de mare. Poate daca ora de incepere era putin mai tarzie si nu se batea atat moneda ca dupa ora 17.45 sa nu se mai accepta intarziati, veneau si mai multi motociclishti.. Dar cred ca e bine de shtiu pentru o data viitoare. Apropo de "ceilalti participanti la trafic" conducatorii de autovehicule cu 4 roti....ce sa mai zic...Din ce am putut vedea, si chiar am urmarit reactiile, injuraturi, remarci de genul "ce dracu mai vreti", "la ora asta v-a apucat" etc....pana la integrarea , fara nici o greatza, in coloana a unui rromanes burtos (sorry pentru rasism) cu un A4, care nu a catadicsit sa se dea la o parte chiar daca a fost semnalizat, claxonat si s-a gesticulat in fata. Privea sfidator bombanind ceva... Iar despre pietonii vadit revoltati ca nu li se permitea traversarea....no comment. Pe drumul de intoarcere am observat faptul ca, desi era foarte aglomerat, multi soferi faceau in asha fel incat sa avem loc sa ne strecuram printre benzi. Dar am intalnit si 2 specimene care au tras intentionat intre benzi, si ocolindu-i, continuandu-ne totusi drumul, le-am privit moacele pline de satisfactie. Altul, a urlat ceva de genul "unde vreti sa va duceti nu vedeti ca e aglomerat? ". In rest numai de bine, evenimentul cred ca a fost o reusita 90% si ce e mai important a fost foarte mediatizat. Toate cele bune mai departe.
  3. Am cautat pe fluxurile de stiri. Rador, Mediafax si Rompress au mediatizat evenimentul. De doua zile tot anunta mitingul motociclist. Am mai vazut in Compact Bucuresti anuntul. Vor fi reporteri de la televiziuni si presa scrisa. Deci...."presa e cu noi!" Sa speram ca vom avea parte de vreme fara ploaie si sa ne vedem in numar cat mai mare... Asfalt uscat!!!!!!! PS. Site-ul mai mult nu functioneaza sau se incarca foarte foarte greu.
  4. Oameni buni, in Piata Constitutiei se pregateste ceva...Deja au incercuit zona, vad o macara, nu mai sunt masini parcate.....Ma indoiesc ca se pregatesc pentru maine..... PS. Opinia mea este ca odata cu schimbarea traseului ar trebui dat un nou comunicat de presa in media, cu specificatia respectiva. Bafta mai departe
  5. Filme, poze...doar atat? Ca pe toata lumea vedeam cu aparate si telefoane....e urat afara....mai postati!
  6. http://www.tvr.ro/articol.php?id=16203&c=68 Super intrunire! Felicitari organizatorilor!
  7. Daca inainte sau in timpul referendumurilor (alegerilor) nu se fac adunari populare, atunci formula 3, fix in jurul parlamentului, de ce se mai tine, ca e tot in aceeasi perioada? Meciurile de fotbal se amana? Ca tot "adunare populara" este.... daca tot se anuleaza astfel de evenimente, atunci sa le anuleze pe toate. Si despagubirile cine le plateste????? Spui legislatia romana si....tragi apa...
  8. Odihneasca-se in pace! Cuvintele sunt de prisos....
  9. Acum au aratat pe antena 1 de la funeralii...
  10. Bravo, Felicitari. Ai muncit tu ceva dar a iesit frumos, de nerecunoscut as spune. Sa ne vedem pe strazi si....Asfalt uscat!!!!!!!!
  11. lety

    Acident

    IAR????? DAR NU MAI TRECE NICI O ZI FARA SA SE INTAMPLE CEVA GRAV????? Dumnezeule, mi-e frica sa mai deschid forumul asta...mi-e frica sa mai ies pe strada.... Vroia sa paraseasca locul accidentului????? Si nu l-a linsat nimeni, asha de control....cu toata alcoolemia lui de 1,40.... se trezea instantaneu daca era luat la pumni si cu cashtile in cap...Na ca sunt violenta de dimineata...Sper sa se faca bine iar cretinul ala sa zaca in fundul puscariei si sa faca pe fetitza vro 5 ani de acum inainte....Sper ca bietul om sa fie ok...Bafta tuturor oameni buni!
  12. Am si eu o mare nelamurire... Am tot facut "sapaturi" pe siteul "Bull Bikers" am consultat forumurile si calendarele si parca m-am desorientat mai rau ... pana la urma urmei, intrunirea de la Brasov se mai tine? Daca da cand, unde? (3-5 iunie? 24-26 iunie? am vazut si variante 26-28 iunie adica de luni pana miercuri... ) Nu mai inteleg nimic... Mare incurcatura cu update-rile astea... Sper sa ma lamuriti cat mai repede, nu de alta dar trebuie sa organizam din timp chiulul de la examene. Mersi.
  13. Hello...Eu sunt vecina lui Chrystyanyty...si ma intereseaza oferta. Imi poti da mai multe amanunte? Eu locuiesc in blocul de langa La Formi...si caut garaj de mult. Mi-a promis un nene in iarna ca ma gazduieshte langa masina lui dar...s-a razgandit. Astept un semn. Mersi!
×
×
  • Creează nouă...