Lutzifer Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Duminica 30.03.2008 Am tras o tura pana la Nadrag in Jud. Timis ... Am fost 9 motoare , traseul a fost de 330 km , vremea foarte frumoasa , zona splendida cu serpentine ! Calitatea drumului lasa de dorit ... Cateva poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=620 Un SlideShow ... prHetwum0HI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blazzee Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 pfffoai super,....bv voua mah, am fost si eo la nadragu kiar mijto zona , am cv neamuri prin zona aia ) .....in rest asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Super plimarea. Nu cred ca ati trecut pe la cabana Caprioru (care e o paragina totala ) era super virajat drumul forestier pana acolo.. poate totusi umed in perioada asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 31, 2008 Autor Share Postat Martie 31, 2008 Super plimarea. Nu cred ca ati trecut pe la cabana Caprioru (care e o paragina totala ) era super virajat drumul forestier pana acolo.. poate totusi umed in perioada asta. Da ... nu am ajuns si la Cabana Caprioru ! Am fost numa la Cascada si la tabara Cornet ! O fost foarte fain ... eu am fost anu trecut de 1 Mai acolo in drumetie 4 zile... si am inspectat toata zona pe jos ! Am vrut sa revin iara pe acolo dar nu pe jos ceau bau ! si asfalt uscat si voua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Da dom'le...excelent! O adevarata placere sa vezi atatea "transalpe" la un loc si in astfel de locuri.Bravos! P.S. Cu ce program ai montat vodeoclipul? Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 Da dom'le...excelent! O adevarata placere sa vezi atatea "transalpe" la un loc si in astfel de locuri.Bravos! P.S. Cu ce program ai montat vodeoclipul? Cele bune! Intr`adevar creste inima cand vezi mai multe TransALP`uri la un loc ... si incet incet tot mai multi vom fi cu T.A. `uri ... sa speram ca iese intrunirea aia din 1-3 Aug ... Bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diutza Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Fain ! La cat mai multe iesiri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia_rs_biker501 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Faine ....poze . ..super video... bafta in continuare si multi KM....Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 Cateva poze ... http://www.mypictures.ro/utilizator/poze/lutzifer?album=620 Un SlideShow ... Am pus din nou slide`u ca nu s-a mai vazut cu modificarile astea la forum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Intr`adevar creste inima cand vezi mai multe TransALP`uri la un loc ... si incet incet tot mai multi vom fi cu T.A. `uri ... sa speram ca iese intrunirea aia din 1-3 Aug ... Bau ce intrunire?care?cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate