Roberte Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 am cateva nelamuriri,poate ma ajutati.. 1.care este diferentza intre tobe de aluminiu,carbon si titan(inafara de greutate si pret)? 2.daca montezi toba sport,este indicat sa montezi si un filtru de aer sport ca sa mentii un anume echilibru? mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 am cateva nelamuriri,poate ma ajutati.. 1.care este diferentza intre tobe de aluminiu,carbon si titan(inafara de greutate si pret)? 2.daca montezi toba sport,este indicat sa montezi si un filtru de aer sport ca sa mentii un anume echilibru? mersi. 1. Nici una. .. .decat sonorul. 2.Da, evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 pai atunci o sa ii las filtru pe care il are acu...(nu stiu daca e imbacsit dar oricum nu e ca unu sport.. e ciudat fiindca la motomagia se vorbea la un moment dat despre tobe,filtre...etc. si au mentionat faptul ca in cazul montarii unei tobe sport este indicat sa montezi si un filtru sport (deci excat invers fata de cum zici tu adi) .... pana mea,acu nu mai inteleg nimic.. --- Mesaj completat în 04 Apr 2008 13:15 -------------este vorba de cbr 929 din 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 ma intereseaza doar sound-ul,de putere sunt foarte multumit ) mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate