AS25 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 Maine dimineata daca nu ploua o scurta plimbare pana la Ruse. Cine se mai baga? Intalnire la ora 10 la OMV de la intrarea pe soseaua Giurgiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 eu vin la 10 la omv... sa ma asteptati daca intarzii ca ii ia mult iubitei sa se macheze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius3012 Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 daca ma trezesc vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 as fi venit si eu dc nu aveam BUBA la motor...si dc nu ploua! seeya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 nici eu numai vin ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 6, 2008 Autor Share Postat Aprilie 6, 2008 Nu s-a mai tinut plimbarea din cauze clare. PLOAIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius3012 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 Poate saptamana viitoare avem mai mult noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate