Desertdream Postat Aprilie 12, 2008 Autor Share Postat Aprilie 12, 2008 Denumire: Malaguti F10 JetLine An fabricatie: 1995 Capacitate cilindrica: 49.8 cm3 Putere: 1.9 kw / 2.5 cp Masa: 69 kg Masa maxima autorizata: 166 kg Nr Kilometrii: 11000, ca mai fac pana il dau Probleme: saua taiata...vezi poza 3,4,5 Observatii: cauciucuri noi, baterie noua Pret: 600 euro, usor negociabil sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar sincer sa spun nu imi place deloc cum l-ai vopsit , trebuia sa-l lasi "stock" presupun ca era mult mai bine . iti multumesc pentru poze si pentru detalii . m-am hotarat ma indrept spre magazin sa cumpar unul nou . se poate inchide topicul , multumesc tuturor care mi-ai dat sfaturi pe acest forum . cu stima , Desertdream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 rieju este marca spanioleasca. aici vad ca sunt multe faze de genul nu l lua pe ala, ia l pe al prietenului meu ca e mai bun. si apoi vezi ca e o basina din 90... eu iti vind un scuter cu nici 200 de km. adica din 2008! care merge foarte bine. acum depinde ce vrei de la un scuter... pot sa iti vand si un r1 2007 care fuge ceva mai repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Rieju e marca spaniloeasaca asa cum Firstbike e marca romaneasca. eu nu am zis ca e marca spaniloeasaca ...am zis ca e spanioleasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Made in China my friend! asa, si? rieju e spania, e clar. doar ca au fabricile in china, ca e ieftin. daca un apple e facut in china, apple e calculator chinezesc??? nu "made in" conteaza, ci "designed in"! PS: nici mie nu-mi place culoarea scooterului de mai sus. de prost gust... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) ai grija sa nu iei din magazine gen carefour pt ca sunt ||....... Editat Aprilie 15, 2008 de r3mIx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilulilu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Cumpar Scuter pana in 50 cmc , EXCLUS chinezarii cerinte : singura mea cerinta este sa aiba TOATE actele in regula pentru a-l putea inmatricula la politie , primarie etc . buget : 30 mil Bucuresti Astept oferte !!! Yamaha Neos sau Malaguti F12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! CE treaba are asta cu topicul ? nu te duce mintea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Yamaha Neos sau Malaguti F12 Te plictisesti? Nu mai "invia" frate topicuri de 1 luna de zile "amortite" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 CE treaba are asta cu topicul ? nu te duce mintea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate