Sari la conținut

aoleks

Super Membru
  • Număr conținut

    1.189
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de aoleks

  1. aoleks

    Unde S-a Ajuns...

    mi se apre normal sa fie discutii. asta pentru ca nu totdeauna motociclistul este nevinovat, cu toate ca am vrea noi sa para asta. si unii de-aici sunt corecti. ii dai 150 in oras? pai atunci mori daca esti prost...
  2. ba, eu mai am unu... nu e perfect, dar merge trasnet. pardon, merge de parca e traznit . neah, e bun, dar e vechi. faza e ca daca nu schimbi si dopu de la rezervor si lacatu de la "portbagaj", umbli cu 2 chei dupa tine. daca nu te deranjeaza, lasa un mesaj...
  3. capone, unde e gladius-ul din poza a 2-a? hahaha
  4. poseaza te rog o poza, nu pot sa imi imaginez ca sistemul de racire nu e inchis!
  5. daca e vorba de tija 15, este si o garnitura pentru ea (23), dar ea este in spatele mecanismului de ambreiaj (17). daca la asta te referi...
  6. cum poata sa piarda roata din spate aderenta daca ai abs? abs controleaza atat frana de fata, cat si aia din spate! in plus, franele fata/spate sunt actionate separat, deci daca spatele ar bloca, doar frana din spate s-ar elibera ! s-au gandit nenea inginerii la din astea! ct despre chip-uri si alea alea, nici eu nu sunt adeptul!
  7. ai schimbat telescoapele... bine! cu ce le-ai schimbat? ce telescoape? de la ce motor? ce arcuri si ce ulei ai in telescoapele noi? este lungimea telescoapelor noi egala cu cea a telescoapelor vechi? ai reglaje la ele?
  8. kawasaki ar trebui sa mai scoata ceva nou din cand in cand, nu sa tina de modelul ala primitiv pana in panzele albe!
  9. inseamna ca ai logica de gaina. habar nu ai ce e ABS, care e ideea acestui sistem sau cum functioneaza, dar iti dai cu parerea! ia vezi aici: http://www.youtube.com/watch?v=JFspgfYotSk - cel mai important film
  10. swingarm-ul de la S este ceva ceva mai scurt decat ala de N
  11. prima "problema" nu e problema, e normal. auzi un tic tare, lantul "sare" in pozitie si fiindca se intinde vezi bump-ul acela. cat despre viteza a 2-a, ridica piciorul ala tare si violent si nu o sa ai probleme cu schimbatul pe nici-un motor
  12. nu exista furtun de antigel sub carcasa de ambreiaj. fa o poza, sa vedem la ce te referi... pompa de apa este deasupra ambreiajului iar sistemul de racire este inchis.
  13. aia nu-i mult. pe mine numa aia de la jug m-au costat, in lei, 124 lei!
  14. aoleks

    Cazatura la 100 km/h

    i s-a blocat pistonul in cilindru, atata tot. problema cunoscuta, simptome cunoscute. mare noroc ai avut ca nu venea nimic de pe contrasens. si rusine soferilor care nu au oprit. niste dobitoci!
  15. confirm ce a spus budd. asigurarile aici sunt mai mult decat ok. normal ca incearca sa reduca costurile pe cat posibil, insa aste se intampla peste tot in lume, n-are nimic de-a face cu olandezii. si eu cunosc un coleg de munca care a primit vreo 100.000 euro de la asigurare pentru ca a avut un accident in care si-a accidentat gatul. n-are nici pe dracu, nu e paralizat, lucreaza, face sport, dar s-a plans mult... dovedeste ca nu e asa!
  16. un radiator nou nout e pe la 150 euro. nu de la suzuki, ca aia indraznesc sa ceara 500 euro pe un radiator nou, ci de la delkevic. e aftermarket, dar se potriveste de minune (am si eu unul). insa e doar radiatorul, nu are ventilator. piese mici gasesti pe ebay!
  17. da, pentru modelul nou. la ala vechi, rulmentul de sus are marimi speciale, nu prea se foloseste.
  18. ala de sus e seria 32005, ala de jos e 32006! acuma i-am gasit si eu Mesaj completat ah, naspa... vezi ca pentru modelul nou iti trebuie alte marimi. atat sus cat si jos ai acelasi rulment, 32006.
  19. uite aici dimensiunile: SUS 25mm diametru intern 47mm diametru extern 15mm grosime (rulment + "carcasa") JOS 30mm diametru intern 55mm diametru extern 17mm grosime (rulment + "carcasa") daca iei masurile astea si poza de mai sus cu tine, stie orice vanzator ce iti trebuie! din pacate nu am un cod pentru ca astia nu apar in catalog! @chivu: nu as "piscali" cu un ciocan la rulmenti. la demontare ok, dar nu la montare... mai ales cu aia de la jug!
  20. sunt doi, unul sus, unul jos. codul ti-l dau imediat, abia m-am trezit . vezi ca e destul de munca, adica iti trebuie ceva unealta speciala ca sa poti instala rulmentii noi!
  21. nu, codul dat de mine e pentru modelul vechi, insa nu cred ca difera de cel nou. lasa-ma sa verific! @radu86: normal ca la suzuki codul nu include 2RSH. ala e codul rulmentului, iar la suzuki tu ai codul din catalog. suzuki numeste fiecare piesa cum vrea el, ca sa fie totul uniform, si nu cum o denumeste producatorul. insa intre paranteze vezi dimensiunile (17X40X12). asta se traduce in 6203, in lumea rulmentilor. intelegi? LE: da, codul se aplica si la modelul nou, este acelasi tip de rulmenti! cat despre rulmentii de la jug, daca tot ii schimbi, pune-ti rulmenti cu ace in loc de bile. altfel nu are rost sa ii schimbi, mai ales daca nu sunt "stricati". adica in loc de aia standard, pui din astia: ii gasesti pe ebay pentru orice model de sv. se poate si cu masuratori, dar nu am un set la dispozitie ca sa iti dau masurile! PS: adica am un set in garaj, da e frig si mi-e lene sa ma duc pana acolo . daca nu e urgent, ii masor maine si iti dau un cod!
  22. la tine alta e problema. sv-ul este un motor buget, asa ca suzuki a economisit costuri cand a fost vorba de suspensie. astfel, suspensia unui sv este mult prea slaba pentru motor si pilot. chestia asta este o problema cunoscuta. daca suspensia nu functioneaza cum trebuie, apar "hopurile" la franare. nu zic ca daca rulmentii sunt busiti nu poti avea astfel de simptome, insa probabil are de-a face cu suspensia. pune-i arcuri pentru greutatea ta, un ulei bun si ai sa vezi ca totul se schimba vizibil! cat despre codul de rulment, asta e articolul: 08133-62037 rulmentul are un diametru intern de 17mm, extern de 40mm si o grosime de 12mm. codul standard pentru acest rulment e 6203. pentru roti insa, acesti rulmenti trebuie sa fie "inchisi", adica sa aiba 2 placi de cauciuc/metal ca sa nu iasa lubrifiantul din ele si ca sa nu intre apa de ploaie! atunci codul devine 6203-2RSH (6203 e marimea, 2RSH vrea sa zica ca e inchis la ambele capete). deci mergi la un magazin de piese si ceri 2 rulmenti 6203-2RSH. vezi sa iei ceva de marca (SKF de exemplu). la un depozit costa muuult mai putin decat la dealer. PS: intereseaza pe cineva o fisa technica pentru un kit de jenti marchesini pentru primul model de sv650? eu am pus rotile alea pe motorul meu si am toate masuratorile aici. daca aveti nevoie, dati un pm sau lasati un reply!
  23. de ce nu comandati singuri de pe ebay? negociati direct cu vanzatorul, trimitere prin posta online si alea alea... cu paypal merge de minune!
  24. fiti seriosi oameni... marfa voastra e fabricata in china. si sunt la fel de buna ca alea facute altundeva, doar ca nu miros a macaroane si pizza, ci a orez... big cheese .
×
×
  • Creează nouă...