rat_jawa Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Cu ocazia implinirii a 5 ani de la infiintzare Seawolves Bikers Constanta va ashteapta cu mici, bere, shi muzica buna la un mega party ce va avea loc intre 1 shi 4 mai in campingul Meduza din Eforie Nord. Evenimentul este deschis tuturor motociclistilor care doresc sa vina. Cazare la casutze sau la cort, dupa preferintze. Muzica variaza de la folk la metale . Avem bere, mici, suc, cafele shi altele. Pentru detalii putetzi lua legatura cu mine pe PM sau la telefon 0740419904 Andrei. Voi reveni cu afishul azi sau maine. Va ashteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Foarte tare. Cred ca va calc si eu. Daca nu am Dragstarul gata pana atunci, poate vin cu conserva. Si inca ceva: felicitari pentru cei 5 anisori.... La mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Frumos si perioada la fel de frumoasa. La multi ani si sper sa ne intalnim cu bine. Noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Aprilie 8, 2008 Autor Share Postat Aprilie 8, 2008 (editat) nu pot sa pun posterul Editat Aprilie 8, 2008 de rat_jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daw_hanson Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Tinand cont ca este vorba despre acelasi lucru, cred ca ar trebui combinate... /index.php?showtopic=196134 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlxUCU Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Super tare...era si cazul sa se mai faca aniversari si intruniri de genu`....eu zic ca o sa fie multa lume prezenta....de abia astept.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate