gecko Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 as vrea sa-l folosesc mai mult in offroad (motor+bicla) , precum si in masina. mai are careva, merita cei 8 mil (cu harta rom preinstalata) ? stiu ca s-a mai scris dar nu merge search..... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 /index.php?...=160551&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 daca vrea cineva harti pt Garmin...give me a call...its for Free!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD_7 Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 daca vrea cineva harti pt Garmin...give me a call...its for Free!! eu vreau harti pentru garmin. cum te gasesc?sint din cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 eu vreau harti pentru garmin. cum te gasesc?sint din cluj Poi da-i si tu un PM sau uita-te dupa ID-ul sau de Mess. Ca poate nu urmareste forumul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate