bobitocul Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 Rog cunoscatorii sa-mi povesteasca putin despre aceasta Honda si daca merita luata costa cam 500 Euro cu nr straine dar este in stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobitocul Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 pana la urma am luat-o cu 360 de euro dar tot astept pareri si sugestii ,eventual niste date tehnice ar fii foarte bine venite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 just fucking google it http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cj_250_t_1977.php E un model vechi, deci nu te astepta la manuale online, cataloagea de piese si alea alea online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobitocul Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 Specificatiile le am si eu, dar din pacate nu gasesc un manual online, decat de cumparat. Daca are cumva cineva manualul Clymer Honda Twins 250-360cc Twins va rog sa ma anuntati si pe mine. Sau poate aveti ceva date (clearences, ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 salut ..pey am gasit sa cumpar sh eu o honda cj 250 t cu 500 de iepuroi...cu acte in regula...numai ca are un zgomot care cica ar fi d la axa cu came.....cablul de la vitezometru se gaseshte sa cumpar pe undeva sau d la alt model? pey piese gasesc pe undeva? u mai ai motocicleta ? poate o vinzi sau piese ceva? uite id-ul meu crazy_mouse_87 ms de raspuns ..numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate