Sari la conținut

crazy_mouse_87

Super Membru
  • Număr conținut

    680
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de crazy_mouse_87

  1. CDI si Bobina inductie dubl pt suzuki freewind Merg pe ambele versiuni. Am cumparat CDI si bobina inductie dubla cand am avut ceva problema si defapt era fir intrerupt pe sub rezervor. Daca are careva nevoie sau le doreste de rezerva le dau in pretul unei casti open face. Le am in Bucuresti.
  2. Salutari, Babuta mea suzuki freewind 650cm /monocilindru/ racire pe aer, a incepuit sa piarda ulei , foarte putin dar la fiecare pornire. Se prelinge printr-un colt( poze atasate) Am stans mai zdravan acem surub pe acel colt si acum pierde mai putin dar tot se prelinge. Exista alta varianta inafara de desfacut motor si schimbat garnitura aceasta de la baza cilindrului ?! practic este mai jos decat garnitura de chiuloasa. Se poate incerca cu silicon rosu de garnituri ( se poate slabi surubul care strange chiuloasa si restrange) Exista vreo varianta mai neortodoxa fara a desface jumatate de motor? Multumesc si zile cu soare!
  3. Ati montat si alt tip/model de filtru de aer la motocicleta ?! Am descoperit ca filtru de aer mai exista doar jumate din el. S-a macinat si l-a absorbit partial motorul. Unde gasesc un filtru de aer in Bucuresti sau online cu livrare rapida ?! Multumesc !
  4. Maine pe lumina incerc sa il desfac ! Oricum nu am ce sa stric la el... asa se-ntampla se desfac firele de la temperatura in interior?! Multumesc !
  5. Caut sa cumpar senzor neutru pt suzuki freewind. Aveti idee unde pot gasi asa ceva?! Nu se mai aprinde becul de neutral. Daca las cricul joa opreste scanteia la motor. Am scos mufele de la senzor si pare a fi senzorul defect. Daca a mai patit careva asa ceva si stiu de unde pot cumpara un senzor m-ar ajuta mult ! Motorul l-am desfacut deja, a fost ceva de surubarit ! Multumesc !
  6. Salutare. Caut sa cumpar un senzor neutral pt un suzuki freewind / xf650 . Am gasit doar pe ebay , exista vreun magazin in romania unde pot gasi asa ceva ?! Multumesc !
  7. salut Alex, este batuta in cuie data?! eu o sa plec de vineri 22 spre serbia si muntenegru si as fi unit cumva si o ieseala cu urcare pe musala .

  8. SALUT, IN WEEKEND AS DA O FUGA LA VECINII BULGARI ( krapets) , LEGAT DE PADURICEA DE LANGA PLAJA, TE REFERI LA CAMPING SAU SE POATE STA SI INAFARA CAMPINGULUI ? mULTUMESC SI TOATE CELE BUNE!

  9. salutare,

    am un set identic de cutii in bucuresti ...din pacate una este crapata..

    am prinderile cu 2 chei destul de ciudate ca format si micute...daca te intereseaza s-au mai ai nr celui care le-a achizitionat si doreste setul de prinderi care se deschid toate si se dau cutiile jos de pe suporti ( am 2 chei) am avut setul original cu tot cu topcase.multumesc si toate cele bune!

    0737.525.977 - marius

  10. Salut , in ce stadiul este motocicleta?!

    mai este disponibila pentru vanzare?!

    ce problema a avut ?!

    Toate cele bune!

  11. Vand un cdi de suzuki freewind cu 300 ron si bobina inductie dubla cu 150 ron. Provin de pe un freewind dezmembrat. Le-am cumparat pt motocicleta mea dar din pacate aveam ars senzorul care da scanteia . Multumesc
  12. Sau daca ma poate ajuta cineva scot eu cdi-ul meu si il pun pe o alta motocicleta freewind sa vad daca porneste cu cdi-ul de la mine. Multumesc!
  13. Am o problema cu motocicleta. Nu da scanteie...am masurat maneta de ambreija si este contactul ok...am masurat cricul si este ok. Am cumparat bobina de inductie noua si este ok. CDI -UL primeste curent si trimite catre bobina de inductie 30v. Am nevoie de ajutor daca ma poate ajuta cineva sa pun un alt cdi de proba sa vedem daca este sigur ala ca este scump ! Eu am motocicleta la curte in sectir 2 langa parcul circului cartier Tei Bucuresti. Fac cinste cui ma poate ajuta si scoate din impas. Marius 0737525977. Se schimba usor trebuie data saua jos si are 3 mufe pe clipsuri. Multunec mult !
  14. Am masurat curentul ...intra in cdi12v ...in bobina ajunge 0.01v. Am masurat bobina din care pleaca 2 fise, 2 bujii. Bobina indica 0.6 ohmi. Sa fie Cdi(tpi) prajit ?! » Post actualizat in 28 Jul 2018 17:43 Am scos si curatat mufele la cdi...ajunge curent in bobina 30v. Dar cred ca este arsa bobina...ca scanteie ioc » Post actualizat in 06 Aug 2018 13:24 Nu merge nici cu bobina noua...am masurat si cricul si maneta de ambreiaj si sunt ok....se pare ca toate duc spre CDI
  15. Nu are senzor pe cheie...eu banuiesc contact imperfect pe masa la bobine...dar vad dupa ce desfac la ea carenele si dau rezervorul jos...ca sunt ascunse bine.
  16. acum cateva zile...puseseum un post cu o baterie moto cu borna rupta. astazi mi-a venit bateria noua care este deja montata pe motocicleta. Am venit cu moto de la munca, am parcat in fata blocului , am urcat am baut o cafea , am coborat m-am suit pe mobra si am incercat sa o pornesc si dai cateva chei ... credeam ca a ramas fara benzina initial...am dat la automat de cateva ori pana s-a dus bateria...când am vrut sa o desfac borna de minus era atat de oxidata ca s-a rupt .. bateria veche era in scurt , asta am aflat ulterior. Ideea este ca ajunge benzina in carburatoare. dar scanteie pe bujii nu este. urmeaza sa desfac sa verific contactele pe la boniba de inductie. am desfacut si dat cu spray de contact toate mufele la care am avut acces. am verificat si senzorul de cric lasat si cel de la maneta de ambreaj. Ma gândesc sa nu fi prajit bateria veche ceva pe la moto...desi stiu ca in caz de scurt plesneste siguranta de 30A . Motocicleta este un Suzuki freewind xf650 monocilindru , 2 carbburatoare 2 bujii.
  17. Intrebarea era ce faci cand ai toate cutiile pe moto cu pregateli pt un weekend la tuzla si ti se rupe...borna. luni imi vine bateria noua....dar cand ti se rupe fix inaintea vacantei...am facut acolo ceva dupa sfatul colegului cu negresele
  18. A mai patit careva asa ceva sa i se rupa borna din baterie ?! Rezolvarea banuiesc ca baterie noua!
  19. treb sa confectionet cheia de 24 hexagon... din pacate cred ca fostul proprietar a pus loctatite...cu furca montata pe moto si compresata daca incerc sa desfac tot se misca pe interior. o sa trec pe la un service cu pistol pneumatic. Multumesc de sfaturi !
  20. Vreau sa desfac furca la un suzuki freewind xf 650, stie careva ce cheie imi trebuie ca sa tin contra sa pot desface amortizorul?! In partea de jos am imbus si se invarte cu tot cu amortizor in tubul furcii. Imi trebuie o cheie manufacturata un surub sudat de o tija ca sa ajung sa tin contra pe interiorul tubului cromat al furcii ,dar nu stiu de cat trebuie acea cheie. Multumesc! Stiu pasii si operatiunea facuta cu succes la alta moto la care au tinut destul km...dar era una mica cu tuburi subtirele.
  21. Salutare, Care sunteti din Bucuresti , pe unde ati schimbat semeringurile de la furca, service furca , la freewind ?! si ce buget trebuie pentru toata opertiunea ?! Multumesc si toate cele bune!
  22. urmeaza sa schimb motocicleta monociclindru 650 enduro touring suzuki xf650 cu 40.0000 km, cu un bmw gs1100 din 95 cu 200.000 km cu abs lipsa sau defect in rest motocicleta este ok. Sa fac miscarea aceasta ?! merg si oras si touring si enduro . Ce ar putea sa pice in viitorul apropiat la gs-ul de 1100 la km aia ?!
  23. ce modele de handguars aveti puse pe suzuki freewind ?! caut ceva bun si care sa nu atinga de rezervor in viraj maxim.
×
×
  • Creează nouă...