mihai_prd Postat Mai 23, 2005 Share Postat Mai 23, 2005 ştiţi pe la cineva un extreme handlebar? nu prea îmi vine să dau pe unul nou vreo 6 milioane, aşa că vreau unul s-h să mi-l pun pe motoretă...sau pe cineva în apropiere de Buc care să fie capabil să facă aşa ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 EBay?! Shtiu ca suna sec, dar siteul asta dupa mine e cel mai tare la pretzuri. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 se poate executa cu succes,din inox....in Bucuresti sau,vb cu Bono din CJ. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 24, 2005 Share Postat Mai 24, 2005 Lupule,as zice ebay,stii ca am experientza...Da' mai bine ,totusi,as zice sa-ncerci sa ti-l faci aici,stii sigur ca ti-l faci EXACT cum vrei...Nu dai banii pe unu' care s-ar putea sa nu-ti placa sau sa nu se potriveasca...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p-s Postat Mai 25, 2005 Share Postat Mai 25, 2005 Trimite-mi un desen cotat, daca se poate in AutoCad, si-ti trimit un pret. Executia are loc in Brasov, la o firma specializata in inox, firma cu care colaborez pentru accesorii moto. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 27, 2005 Autor Share Postat Mai 27, 2005 mda...mai greu cu AutoCad la cadrele obtuze.. nu cunoaşte toate programele băiatu...da mă strădui ..oricum, mersi de ajutor.. acum serios, o să văd ce pot face , poate mă ajută BDu şi o să-ţi trimit cotele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 29, 2005 Autor Share Postat Mai 29, 2005 rog un posesor de Honda VT 750 sau 1100 sau de Suzuki Marauder sau Volusia de 800 să măsoare distanţa între raisere şi să-mi dea şi mie un p.m cu calculu.. :laugh, nu de alta , da mă apuc eu singurel de el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate