ady_tuning Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Buna!!Mi-am luat un Suzuki Scooter 50 daca stiti modelul,an 1999,si nu`mi merge mai tare de 55-60 la ora!I-am schimbat setul(piston,segmenti+cilindru alezat),i`am curatat toba,i`am schimbat bujia,i`am schimbat jiglorul(avea 47,5 si i`am pus 58,i`am schimbat bilele la variator si nu prea se vede nici o imbunatatire!!Ar mai fii o chestie,unde evacueaza gazele de unde ies din cilindru gaura aia unde intra toba ii astupata pe jumatate cu cv fier(pare turnat din fabrica).S-ar putea sa fie un fel de limitator si sa trebuiasca scos cumva de acolo??Va rog mult sa ma ajutati daca puteti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 cu siguranta e limitata(parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Schimba cilindrul, cred ca e limitat la evacuare. Puteai totusi sa pui o intrebare la delimitari sau service scutere...(vezi topicul dedicat!) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 "jumatatea aia de fier" care este turnata ... o am si yo ... cu toate ca am scuter in 4 timpi ..yo cred ca "ajuta" la avacurea cazelor spre "tzeava" imagineaza`ti daca ar fii un unchi drept , toate cazele se opreau de peretele chiuloase`i si n`ar mai iesii calumea... asta e parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_tuning Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 Am om care sa`mi faca rotunda gaura de la evacuare am gasit pe cineva!!Dar oare nu se pierd prea usor gazele si isi pierde din compresie daca fac gaura aia rotunda?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 daca e 4t nu prea are treaba... de aia exista supape ..daca e 2t nu stiu ...posibil ... sa te lamureasca baietii cu 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Am om care sa`mi faca rotunda gaura de la evacuare am gasit pe cineva!!Dar oare nu se pierd prea usor gazele si isi pierde din compresie daca fac gaura aia rotunda?? Ia baga tu o poza sa vedem exact cum e evacuarea la cilindrul tau. De obicei toba are sarcina sa asigure backpressure. Eu pana acum am vazut doar evacuari rotunde, sau doar ingustate... deci nu stiu exact. POZA! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate