CBR FSPORT Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 salut am o problema dar nu stiu so traduc asa cum trebuie ,am un GSX-R K1 2001 DE CURAND am observad ca in toate vitezele can vreu sai dau tare motorul se tureaza dar nu trage incepe sa traga dupa circa o secunda doua imi zice si mie ce poate sa fie va rog este uragent multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR FSPORT Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 salut am o problema dar nu stiu so traduc asa cum trebuie ,am un GSX-R K1 2001 DE CURAND am observad ca in toate vitezele can vreu sai dau tare motorul se tureaza dar nu trage incepe sa traga dupa circa o secunda doua imi zice si mie ce poate sa fie va rog este uragent multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Cred ca pleaca din ambreiaj problema ta-patineaza. Ori e praf de la liniute ori uleiul de motor nu e corespunzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Cablul de acceleratie care se intinde prea mult?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Daca e asa urgent, du-te in service Probabil iti patineaza ambreiajul, dupa cum descrii situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Daca se tureaza si dupaia incepe sa traga cu fara sa te atingi de ambreiaj clar ai discurile de ambreiaj duse....caz in care iti trebuie un kit de ambriaj(si placile cu ferodou si placile metalice), este indicat sa schimbi si arcurile si placa de presiune. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate